Sampo on yläkoulujen korismestari

Tampereen Pyrintö järjesti perjantaina 9.5 Pyynikin palloiluhallissa Tampereen  yläkoulujen koripallofinaalit.

3I0-008 dumps Yläkoulun tyttöjen finaalissa Sampo kohtasi Tesoman koulun. Sampo johti ottelua vielä puoliajalla 15-7, mutta Tesoma vei kolmannen jakson 3-7 ja nousi neljän pisteen tuntumaan (18-14).  Päätösneljänneksellä Tesoma taisteli vielä voitosta, mutta Sampo vei kultamitalit lopulta 31-24.

Poikien finaalissa Lielahden ja Sammon finaaliottelu eteni tasaisena puoliaikaan saakka tilanteen ollessa kahden jakson jälkeen Lielahdelle niukasti 18-17. Sampo nousi kolmannella jaksolla Reda Bellagniouin johdolla 20-27 johtoon ja johti päätösjaksolla parhaimillaan 24-34. Lielahti nousi kuitenkin Frans Ryhäsen, Tommi Luojuksen sekä Janne Långin koreilla tasoihin ottelun päätösminuuteilla. Sampo vastasi kuitenkin nopeasti ja karkasi lopulta Eetu Laitisen ja Otto Mäkisen koreilla 53-60 voittoon.