Pyrinnön puolustus rautaa, Seagulls nurin 70-48 (32-25)

Tampereen Pyrintö avasi välieräsarjan 70-48 (32-25) kotivoitolla Helsinki Seagullsista.

Ottelun ratkaisu

Seitsemän pisteen puoliaikajohdossa ollut Pyrintö tuli tauolta kovalla latauksella ja juoksi hyvän puolustuksen kautta 20-7 jaksovoittoon karaten 20 pisteen karkumatkalle.

Pisteet Pyrintö

Henderson 14, Lehto 11, Bullock 10, Williams 9, Caven 8Pyrinyö-KarhuBasket-_V5A4005-e1460568944775

Pisteet Seagulls

Watson 16, Lindbom 8

Kommentit

Ilkka Palviainen (Päävalmentaja, Pyrintö)

Tiedettiin, että vastustaja tulee kovaa ottelun alusta ja alku menikin hieman tunnustellessa. Pelasimme kuitenkin todella hyvin tänään puolustuspäässä ja teimme hyvää duunia 1-1 pakissa, jonka ansiosta pääsimme myös juoksemaan hyvin kenttää. Ottelusarja jatkuu varmasti kovana kamppailuna ja Seagulls tulee heittämään paremmin kotisalissaan, joten meidän pitää parantaa vielä entisestään.

Mikko Larkas (Päävalmentaja, Seagulls)

Meidän puolustus tarjosi kyllä tänäänkin mahdollisuuden voittaa ottelu, mutta emme yksinkertaisesti osuneet omista heittopaikoistamme. Meillä oli yksi mahdollisuus harjoitella Karhu-sarjan jälkeen ja se näkyi tänään. Olimme liian kiinni edellisessä sarjassa ja se mikä toimi Karhua vastaan ei toiminut enää Pyrintöä vastaan. Kun sama gameplan ei toimi, pitää keksiä mikä Pyrintöä vastaan toimii.

Kuva: Rami Myllymaa

Näin pelataan välierät

Pyrintö pääsee runkosarjan sijoituksensa ansiosta välieriin kotiedulla. Finaaliin selviää neljällä voitolla.