Pyrinnölle 65 kalevan maljapistettä SM19-22 Lappeenrannasta

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna kilpailtiin Lappeenrannassa 19-22 vuotiaiden SM-kilpailut. Pyrintö keräsi kilpailuissa 65 kalevan maljapistettä ja sijoittui kolmanneksi seurojen vertailussa.
Kisaraportissa mietteitä pisteurheilijoilta.
1) Fiilikset Lappeenrannan SM-kisoista?
2) Mitkä ovat tavoitteesi loppukauteen?

Reetta Hurske (N22 100m aj SM-kultaa 13,45, 100m 4.sija 12,21 ja 200m 8.sija 25,22):
1) Lappeenrannan kisat olivat omalta osaltani onnistuneet: Yksi SM-kulta sekä kaksi ennätystä. Aidat olivat perus suorittamista, hyvää   IMG_4624      tekemistä. Toki alkuerän aika harmittaa kun aikaa meni juoksuun niin paljon. 13.8 alkuiset lukemat eivät ole todellakaan sellaisia mitä haluan juosta. Toivottavasti en juokse enää jatkossa tuollaisia aikoja. Satasen alku- sekä välierä alkoi jo hieman painaa finaalissa, mutta tiukan kamppailun tuloksena neljäs sija, enkä voi olla pettynyt. Kakkonen oli taistelua alkuerissä sekä finaalissa. Jalat tuntuivat väsyneiltä. Seitsemän juoksua painavat todella paljon jaloissa.

2) Nyt lepoa ja kohti uusia kilpailuja. Loppukaudesta haluan juosta hyviä juoksuja sekä hyviä aikoja.

Urho Kujanpää (M19 seiväs SM-kultaa 515)

1) SM-kultamitali on tietenkin aina hieno saavutus. Tuloksellisesti kisa jäi kuitenkin vaisuksi ja siltä osin olen pettynyt. Itse läIMG_4641hdin tavoittelemaan ennätystä ja samalla pedata maaottelupaikkaa Tampereelle. MM-finaalin jälkeinen yskä ei ole vieläkään lähtenyt ja liekö ollut syy tämän kisan vaisuun tulokseen omalta osaltani.

2) Tavoitteet loppukaudelle: Antibioottikuurilla aloitan valmistautumisen PM-kisoihin Reykjavikiin viikon päähän ja, jos seivästulos on 540-550m ennen Lappeenrannan eliittikisojen maaottelukatsastusta, jätän ne väliin ja menen Kuopion SM-otteluihin taistelemaan mestaruudesta. Kausi loppuu siis osaltani joko maaotteluun, eliitteihin tai SM-otteluihin

Ville Aarnivala (M22 200m SM-hopeaa 21,53 ja 400m SM-pronssia 48,19):
1) Ihan hyvät fiilikset jäi Lappeenrannan reissusta. Erityisesti nelkku lämmitti, 200 oli hiukan väsynyttä tekemistä.IMG_4597

2) Loppukaudesta olisi vielä jäljellä 22-v. pohjoismaiset ja toivottavasti Ruotsi -ottelu kotistadionilla. Niissä voisi vielä vaikka kohennella omia ennätyksiä 🙂

Joni Karvinen (M22 keihäs, hopeaa 73.23)IMG_4667
1) eihän tuosta kovin hyvät fiilikset jäänyt. Parempaa olisi pitänyt pystyä. Vireystilaa söi flunssa josta nousi vähä kuume. Vikat junnukisat ja jokaisesta jäänyt mitali kouraa. Toki huippufiilis kun kaks punahupparillista ukkoa seiso palkintopallilla.

2) tavoitteena on saada hyviä kisoja missä saisi +77m tuloksia eli tasoa vakiintumaa.

Rosanna Ojala (N22 seiväs SM-hopeaa, 360):
1) Tulin kisaan suoraan Barcelonan telinevoimistelu maajoukkueleiriltä. Viikon painoin treeniä n.7h päivässä, IMG_4672joten vähän jalkoja väsytti. Silti sain hyvin itsestäni irti ratkaisevissa korkeuksissa ja kauden paras tulos parani 20cm.

2) Kahden viikon päästä Espoossa Pohjoismaiden kisoissa tarkoitus parantaa vielä tulosta jos tulen valituksi. Sen jälkeen alkaa taas telinevoimistelun kisakausi.

Gabriela Kosonen (N22 korkeus SM-pronssia, 175)
1) Tekeminen oli kesän varminta ja kokonaisuutena hyvä suoritus. Kisa oli tiukka ja voittoonkin olisi ollut mahdollisuudeIMG_4608t, paljon jäi kaivelemaan se ja tarjolla ollut PM-kisapaikka mutta pronssiinkin pitää olla tyytyväinen.

2) Loppukaudesta haluan vielä korjailla omaa ennätystä ja etenkin 180 ylitys (jolla taisteltaisiin todennäköisesti jo Ruotsi-ottelupaikastakin) on edelleen mielessä.

IMG_4668

Joonas Oksanen (M22 keihäs SM-pronssia 67.76)
1) Tulos odotettu mutta sijoitus oli iso yllätys. Vaikeiden vuosien jälkeen ensimmäinen sm-mitali tuntuu kyllä hyvältä.

2) Loppukauden tavoitteena ennätyksen siirtäminen 70m paremmalle puolelle

Merika Sumanen (N22 SM-pronssia 588):IMG_4635
1) Olen tosi tyytyväinen suoritukseeni. Mitali tuli minulle hieman yllättäen, vaikka hyppy on loppukaudesta kulkenut paremmin.

2) Olisi mukava parantaa vielä kauden tulostani ja saada teknisesti hyviä hyppyjä.

Roosa Lahtinen (N22 800m pronssia, 2.15,34)
1) Vaikean kauden jälkeen mitali ja ennätys maistuvat tosi hyvältä.
Hienoa oli päästä juoksemaan ja nauttimaan hyvästä fiiliksestä.IMG_4647

Miia Sillman (N22 korkeus 4.sija 170, N22 pituus 5.sija 562):

1) Fiilis ihan hyvä. Kaikkeni tein, mihin tällä valmistautumisella ja kunnolla pystyin. Korkeudelta odotin muutamia senttejä parempaa tulosta, mutta hyppäämättömyys näkyi suorittamisessa vielä paljon.

2) Loppukaudella ehkä muutamia hyppytreenejä ja sen jälkeen pientä lomaa ennen uuden harjoituskauden alkua

Joni Syrjälä (M22 moukari 4.sija 64.61)
1) Paljon jäi hampaankoloon kun viimeisellä kierroksella tipuin neljänneksi. Hopeakaan ei olisi ollut mikään mahdottomuus, jos olisi oikein kohdilleen osunut.

2) Loppukaudesta aion vielä kisata 1-2 kisaa joissa tavoitteena hilata ennätys yli 65 metrin, mielellään sinne 66-67 metrin paikkeille.

Sara Jokinen (N22 200m kuudes, 25.11):
1) Ihan helpottavaa että kakkonen meni kuitenkin alle 25s alkuerässä, vaikka ei aika silti tyydytä. Ei voi kuitenkaan vielä odottaa kovin hyviä aikoja loukkaantumisen ja vaikean alkukesän jälkeen. Juoksu ei tule vielä tarpeeksi hyvin loppuun ja finaalissa oli varsinkin jo puhti aika poissa.

2) Tavoitteena juosta kuitenkin kakkosella vielä ulkorata ennätys loppukesän kisoissa

Julia Enarvi (N19 100m aj 4.sija 14,64.)
1) Kisoista jäi ihan hyvät fiilikset vaikka aitojen finaalissa lähin yrittämään mitalia. Siihen oli mahkut, mutta vikan aidan kompuroinnin ja kaatumisen takia jäin neljänneksi.