Mitalisadetta nuorten SM-halleissa

Nuorten SM-hallit käytiin viikonlopun aikaan Turun Kupittaalla. Pyrinnöltä oli kilpailuissa mukana 32 urheilijaa ja kokonaissaldo 15 mitalia.

Naisten aitajuoksu näyttää hyvältä
Olivia Ben Khalifa juoksi ansaitsemaansa voittoon N17 60m aidoissa ajalla 8,64. Olivia otti myös toisen mitalin lauantaina sileällä 60 metrillä unspecified-14juosten pronssille ajalla 7,83.

N19 sarjassa Julia Enarvi kurotti upeasti itsensä Suomen mestariksi ajalla 8,53. Jessi Landström varmisti mitalin myös sarjassa N22 juostessaan hopealle ajalla 8,72.

Menestystä 22-sarjassa
Viime viikonlopun aikuisten Suomen mestari Urho Kujanpää hyppäsi luonnollisesti mestariksi myös 22-sarjan seipäässä. Urhon voittotulos kirjattiin 535.

N22 sarjassa Jessin lisäksi mitaleille itsensä kilpaili myös Miia Sillman. Miia hyppäsi pituudessa hopealle tuloksella 572. Sunnuntaina Miia hyppäsi korkeudessa pronssia tuloksella 173.

17 sarjassa hienoa menestystä
Pyrinnön 17 sarja oli erittäin hyvin edustettuna viikonlopun kilpailuissa. Mukana oli edustajia sekä 16-, että 17-vuotiaista. 16-vuotiaat saivat tärkeitä kokemuksia ensimmäisistä halli SM-kilpailuista, mutta toivat myös M17 sarjan mitalit.

Julius Mäkinen juoksi kesken hiihtokauden 1500 metrillä hopeaa ajalla 4.14,4. Jami Siira hyppäsi seipäässä pronssia tuloksella 435.

Eniten mitaleja kotiin kannettiin N17 sarjassa. Frida Hämäläinen nappasi peräti kolme mitalia. Suomen mestaruus irtosi 300 metrillä ajalla unspecified-640,62. Tämän lisäksi Frida hyppäsi N17 sarjassa hopeaa niin korkeudessa (166) kuin pituudessakin (576).

N17 800m sujui pyrintöläisten komennuksessa kun Jemina Forss juoksi Suomen mestaruuteen ajalla 2.17,96 ja Kiia Keinonen pronssille ajalla 2.21,98.

Oona Hietala loikki uuden ennätyksensä 12,20 ja hopeaa N17 3-loikassa.

Teksti: tp tiedotus