Pyrintö kohti Kangasala-Jukolaa

Pyrinnön edustusryhmät käynnistivät uuden harjoituskauden viime viikonloppuna kick-off leirillä Sappeessa. Harjoitusten pääpaino oli Kangasala-Jukolan tyyppiharjoitusten lisäksi ensi kauden suunnittelemisella ja yhdessäololla. Miesten ryhmä Punakone leireili koko viikonlopun Sappeessa, kun taas Punahilkat pitivät kotileiriä Tampereella.

“Ensi kauden suunnitelmat ovat nyt hyvällä mallilla, kun saimme synkattua maajoukkueen ja seuran vuosisuunnitelmat.” Pyrinnön edustusryhmän manageri ja miesten vastuuvalmentaja Kari Jussila kertoo. “Samalla pääsimme harjoittelemaan ensi vuoden Kangasala-Jukolan harjoitusmaastoissa. Punakoneessa vallitsee tällä hetkellä vahva luottamus omaan tekemiseen ja siihen, että olemme valmiita kamppailemaan paikasta Hiidenkivellä Kangasalan kesäyössä.” Punakonelaiset ovat tehneet valmistavia harjoituksia Jukolaa varten jo vuoden päivät ja tahti kiihtyy kohti Jukolaa. Viikko ennen juhannusta juostavassa maailman suurimmassa suunnistusviestissä on Punakoneella jälleen kaksi kovaa ja hyvinvalmistautunutta joukkuetta.

Naisten edustusryhmä Punahilkat on valittu Kangasala-Jukolan viralliseksi seurantajoukkueeksi ja Punahilkkojen valmistautumista voi seurataPunahilkkojen Venla-blogissa.

Koko seuran juhlatapahtuma

Tämän lähempänä kotikaupunkiamme ei Jukolaa oikein voida järjestää ja on mahdollista, että Pyrintö tekee ennätyksensä joukkuemäärissä. Yksi Jukolan viehättävimmistä seikoista onkin se, että huiput kilpailevat samoilla radoilla kuntoilijoiden kanssa ja tapahtuma sopii kaikentasoisille suunnistajille ja kuntoilijoille.

Jukola-tunnelmaa Pyrinnön leirissä. Kuva Heikki Tukiainen

“Jos joku miettii, että kuinkahan tuonne pääsee mukaan, kannattaa aloittaa heti liittymällä Pyrinnnön suunnistuksen harrasteryhmään. Sieltä saa hyvää opastusta ja kuntoa ensi kesän Jukolaakin varten.” Jussila kertoo.

Seuraa Punakoneen ja Punahilkkojen matkaa kohti Jukolaa somessa:

Punahilkat twitter

Punakone twitter