Cheerleadingin seurasinetti luovutettiin ensimmäisenä Tampereen Pyrintö Cheer Teamille

Tampereen Pyrinnön cheerleading-jaostolle, tutummin Pyrintö Cheer Teamille, luovutettiin perjantaina 14.10.2016 Suomen Cheerleadingliiton ja VALO ry:n seurasinetti. Tampereen Pyrinnöllä oli kunnia olla ensimmäinen cheerleading-seura, jolle sinetti luovutettiin.

SinettilogoSeurasinetin saamiseksi seuran toiminnan on täytettävä sinettiseurakriteeristö. Seuraa ja sen toimintaa arvioidaan ja auditoidaan näiden pohjalta. Cheerleadingseuroille avattiin vasta tänä vuonna mahdollisuus hakeutua sinettiseuraksi. Sinettiseurakriteereitä on mm. liikkumista ja urheilua tukeva ympäristö, ilmapiiri ja yhteishenki seurassa ja organisointi ja toimintaperiaatteet.

”Olemme toiminnan alusta asti rakentaneet ja vieneet toimintaamme eteenpäin kehittämispainotteisten toimintamallien ja arvojen pohjalta. Viime vuonna, kun kuulimme, että cheerleadingseuroille avataan mahdollisuus sinetin saamisen, tiesimme heti, että tämä on jotakin millä pystymme mittaamaan toimintamme laatua ja näyttämään sen niin seuran sisällä kuin ulkopuolellakin”, Pyrintö Cheer Teamin lajikoordinaattori Anna Sällylä taustoittaa.

Sinetti luovutettiin Pyrintö Cheer Teamin omassa syystapahtumassa, jossa paikalla oli suuri joukko harrastajia, harrastaijien perhettä ja seuratoimijoita. Erityiskiitoksen Pyrintö Cheer Teamin sai tekemästään kasvatuksellisesta työstä ja sen korostamisesta toiminnassaan sekä turvallisuuden huomioimisesta. Sinettikriteerit seura täytti erinomaisin arvosanoin.

”Tämä on hieno saavutus meille ja yksi erittäin tärkeä etappi toiminnassamme. Kehitystyö ei kuitenkaan missään nimessä lopu tähän vaan sen täytyy jatkua. Haluamme edelleen tarjota laadukkaan cheerleadingin harjoittelumahdollisuuden nykyisille lähes 500 harrastajallemme sekä uusille innokkaille lajin pariin tuleville.” Anna Sällylä toteaa.

Pyrintö Cheer Team sinetti