Valintapäiviin ilmoittautuminen on auki nyt!

Joukkueiden valintatreenit lähestyvät. Jotta valintatreeneistä tulisi sujuvat kaikkien kannalta pyydämme kaikkia kilpa- ja edustusjoukkueisiin hakevia täyttämään ohessa olevan lomakkeen valintatreenejä varten.

Täytäthän lomakkeen, vaikka et pääsisi osallistumassa itse varsinaiseen valintapäivään, mutta olet kuitenkin hakemassa kilpa- tai edustusjoukkueeseen. Lomake täytetään vain kerran ja sille tasolle, johon olet ensisijaisesti hakemassa. Lähtökohtaisesti jokainen osallistuu yhteen valintatreeniin, mutta mikäli harrastaja ei pääse 1. haluamaansa joukkueeseen voi olla tarve osallistua myös seuraavan joukkueen valintatreeniin. Valmentajat ilmoittavat, mikäli on tarvetta osallistua seuraavan päivän valintatreeniin.

Ilmoittautuminen tulee täyttää mielellään 16.12.2018 mennessä, mutta viimeistään ennen valintapäivään osallistumista.

Minien lomake (Sparks, Shine, Shimmer- joukkueisiin hakevat)
Minien valintapäiviin ilmoittautuminen

Junioreiden lomake (Lightnings, Flickers, Flares- joukkueisiin hakevat)
Junioreiden valintapäiviin ilmoittautuminen

Aikuisten lomake (Flames ja Firestorm- joukkueisiin hakevat)
Aikuisten valintapäiviin ilmoittautuminen

Joukkueinfo keväästä 2019 julkaistaan myöhemmin.