Lajiesittely

Cheerleading_Tampere_harrastusKilpailuohjelma

Pyrintö Cheer Teamissä harrastaminen tähtää oman lajin kilpailutoimintaan. Cheer-sarjan noin 3 minuutin kilpailuohjelma sisältää ilma- ja permantoakrobatiaa, cheer-hyppyjä, kannustushuudon sekä tanssia. Ohjelman on oltava nopeatempoinen, teknisesti vaikea, yhdenaikainen ja puhtaasti suoritettu. Ohjelmaa arvostelee viisi tuomaria ja 1-2 teknistä tuomaria. Maksimi pistemäärä on 500 ja lopullinen sijoitus määräytyy tuomareiden antamien sijalukujen mukaan.

Laji sopii kaikenikäisille

Cheerleadingissä harrastetaan ja kilpaillaan neljässä eri ikäluokassa: Nuorimmat harrastajat ovat 3-4 -vuotiaita, mineissä harjoitellaan 7-13-vuotiaana, junioreissa kilpaillaan 13-15-vuotiaana ja 16 vuotta täytettyään urheilija siirtyy aikuisten kilpaluokkiin. Lajia voi harrastaa pitkälle aikuisikään saakka, se tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita. PCT:n harrastajat ovat iältään 3-50-vuotiaita.

Monenlaista toimintaa

Kilpaurheilun lisäksi cheerleading on hauska harrastus kaikille, taitotasosta tai iästä riippumatta. Kilpailemisesta kiinnostuneille harrastejoukkueille on myös tarjolla omat kilpasarjansa. Kun oma urheilu jää taka-alalle, mutta haluat vielä olla toiminnassa mukana, voit osallistua PCT:ssä seuratoimintaan järjestämällä tapahtumia, osallistumalla johtokunnan toimintaan tai vaikkapa ilmoittautumalla apuvalmentajaksi. Tutustu myös seuramme aikuisten harrasteryhmiin!

Tervetuloa kokeilemaan uutta innostavaa joukkuelajia,
tutustu ryhmiimme joukkueet-sivulta!