Toisena kilpailupäivänä jaettiin SM-mitalit 17 sarjassa

Veteraanien SM-kisojen toisena kilpailupäivänä kilpailtiin vapaan tyylin väliaikalähtölähdöissä 5 ja 10 kilometrin matkoilla. Suomenmestaruusmitalit jaettiin yhteensä 17 sarjassa.Nuorimpien miesten sarjoissa voitot jaettiin nimekkäille urheilijoille, kun Alexander Artemyev 1000px-2848(Lahden Hiihtoseura) (kuvassa vasemmalla) vei M35-sarjan, Jari Kalliokoski (Vetelin Urheilijat) M40-sarjan ja Jari Kuhno (Saarijärven Pullistus) M45-sarjan niukalla 0,7 sekunnin erolla Kuisma Taipaleeseen (Vetelin Urheilijat). M50-sarjan vei Jouko Vaali Virtain Urheilijoista, M55:n Kari Nurmi Laukkosken Taimesta, M60:n Ismo Pulkkinen Kuhmo Skistä, M65:n Sakari Matikainen Espoon Tapioista, M70-sarjan Veijo Peltola Joutsan Pommista ja M75-sarjan Alpo Virtanen (Hyvinkään Hiihtoseura) vain sekunnin kymmenyksellä ennen Mauri Miettusta (Karihaaran Visa).

Naisten 35-vuotiaiden sarjassa Elina Mäkitalo (Himangan Urheilijat) (kuvassa keskellä) nappasi selvän voiton, Johanna Lindholm (One Way Pro Team) voitti N40-sarjan, Maria Viitahalme (Lielahden Kipinä) N45:n, Kaija Korhonen Sotkamon Jymystä N50:n, Tuula Rasimus Ski Jyväskylästä N55:n ja Sirkka Ehrnrooth Espoon Hiihtoseurasta N60-sarjan. Pyrinnönkin mitalitili sai jatkoa naisten toimesta, kun Teija Harjuntausta oli toinen N45-sarjassa ja Hilkka Riihivuori (alin kuva) ja Sinikka Salo voittivat omat N65- ja N70-sarjansa.

Illalla palkinnot jaettiin yhteistyökumppanimme hotelli Norlandia Caren aulassa. Viimeisenä kisapäivänä sunnuntaina kilpaillaan perinteisellä tyylillä yhteislähdöillä klo 11 alkaen.