TAMPEREEN PYRINTÖ

Hopeasompaikäisten kotileiri 27.-28.5.

Hopeasompaikäisten valmennustoiminta polkaistaan käyntiin kotileirillä 27.-28.5. Leiri on kaikille avoin ja Sisuryhmä kaudelle 2017-2018 valitaan kotileirin jälkeen.

Sisuryhmä on yksi Hiihtojaoston valmennusryhmistä, joka on tarkoitettu noin 13-16-vuotiaille aktiivisille kilpahiihtäjien aluille. Ryhmätoimintaan kuuluu ryhmäharjoitukset, kotileirit ja leirit Hiihtojaoston muun tarjonnan lisäksi. Lisäksi ryhmäläiset saavat halutessaan ohjausta harjoittelun suunnitteluun ja palautetta tehdystä harjoittelusta. Ryhmään valitaan 12-15 nuorta kotileirin jälkeen. Valintakriteereinä on halu ja kyky sitoutua ryhmän toimintaan ja innokkuus treenaamiseen ja kilpailemiseen!

Kotileiri pidetään 27.-28.5. 

Viikonlopun aikataulu on seuraava:

La 10-11.30 rullahiihto vapaa, Teivon raviradan parkkipaikka (jos tarvetta lainasuksille, ilmoittakaa minulle hetimmiten!)

La 10 alkaen vanhemmille suksien esittelytilaisuus JSportilla

La 15.30-16.30 Infotilaisuus Pyynikin palloiluhallilla (pientä välipalaa tarjolla)

La 16.30-18.00 juoksu ja porrastreeni Pyynikillä

Su 10-13 Pitkä PK-lenkki ”The Three Mountains Route: Hepovuori-Soukonvuori-Pirunvuori”, lähtö Niihaman majalta, sauvoja ei tarvitse, mutta ottakaa juomaa mukaan!

Kiinnostuitko? Mukaan kotileirille pääsee ilmoittautumalla Annille (anni.alamettala@gmail.com, 0407236899) maanantaihin 22.5. klo 20 mennessä! Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi ohjelma ja harjoituspaikat. Mikäli et pääse mukaan kotileirille, mutta olet kiinnostunut paikasta Sisuryhmässä, laitathan siitä Annille viestiä mahdollisimman pian!