Tärkeää lisätietoa kevään voimavalmennuksista

Hiihtojaston voimavalmennusta vahvistetaan entisestään, kun mukaan valmennustiimiin saadaan Kimmo Lajunen VTE-Kaupista. Kimmon voimavalmennus keskittyy hiihtäjälle tärkeään keskivartaloon sekä yhdellä jalalla työskentelyyn. Kimmo ohjaa kahta ryhmää, joista “Junnut”-ryhmä on tarkoitettu 10-14-vuotiaille hieman jo voimaharjoittelua tehneille (olet esimerkiksi osallistunut hiihtojaoston kuntopiireihin). “Nuoret”-ryhmä on tarkoitettu yli 14-vuotiaille voimaharjoittelua painoilla jo tehneille.

Kaikki harjoitukset pidetään Kauppi Sports Centerillä. Jokainen tekee omatoimisen alkuverryttely (eli vaikka saapuu pyörällä!). Kokoontuminen 10 minuuttia ennen harjoituksen alkun KSC:n ala-aulaan!

Harjoitukset pidetään seuraavasti:

JUNNUT-RYHMÄ

To 10.5. klo 18-19 junnut

Ke 23.5. klo 18-19 junnut

Ke 30.5. klo 18-19 junnut

 

NUORET-RYHMÄ

To 10.5. klo 19-20 vanhat

Ti 15.5. klo 19-20 vanhat

Pe 25.5. klo 19.20 vanhat

To 31.5. klo 19-20 vanhat

 

Ryhmäkokojen ilmoittamiseksi Kimmolle, ne joilla on jo pääsy Hobbydeediin, käykää klikkaamassa osallistumisenne sinne ja ne, joilla ei vielä ole pääsyä Hobbydeedin valmennusryhmiin, pyydän ilmoittamaan osallistumista Annille (yhteystiedot yllä) maanantaihin 7.5. klo 20 mennessä!