NYT: Ilmoittautuminen Nuorten MM-yleisurheilujen toimitsijaksi

Vaikka nyt tuntuu, että heinäkuuhun on vielä pitkä aika, niin EI OLE.

Nuorten MM-yleisurheilujen toimitsijaksi pitää ilmoittautua 20.5. mennessä – muuten vaarana on jäädä vaille toimitsija-asuja (ilmaisia!)

Voitte siis ilmoittautua mukaan mihin tahansa talkootehtäviin – laittakaa kuitenkin ilmoittautumislomakkeelle tieto, minkä jaoston nimissä
olette hommissa – ja minulle myös viesti sähköpostilla että olette ilmoittautuneet. Pieni epävarmuus mukanaolosta ei tässä vaiheessa haittaa,

Rohkeasti mukaan vain! Sinunkin talkoopanoksella kertyy tuloja jaostolle.

Kiitos kaikille jotka jo ovat ilmoittautuneet, alla vielä aiempi tiedote aiheesta ja tässä linkki ilmoittautumislomakkeeseen. Lisätietojakin saa tietenkin kysyä: pasi/040 5464925

https://goo.gl/forms/YPWflMNbOzE7JcH63

—————————————————————————————————————————————————–

Kesän kohokohta koko seuralla on Nuorten MM-yleisurheilut. Hiihtojaostolla+ mäkihypyllä on omana erityisenä vastuualueena Rakentaminen, eli stadionin ja se ympäristön rakenteiden pystyttäminen ja purku (aidat, korokkeet yms). Tämä homma poikkeaa muista siten, että se tehdään pääosin jo ennen kisoja, viikonloppuna 5.-7.7.2018. Pieni ’korjauspartio’ tulee olemaan valmiudessa myös kisojen aikana. Pääosin on kyse puhtaasta ’roudaamisesta’, eli erityistä rakentamisosaamista ei tarvita.

Myös pyritään siihen että hiihto&mäkihyppy miehittävät yhden majoitushotellin infopisteen kisojen ajaksi, siis aamusta-iltaan 9.-15.7., kaksi ihmistä kerrallaan. Kielitaito on tässä toivottavaa.

Muutenkin mitkä tahansa talkoohommat ovat avoinna – ilmoittautuessa toivon että merkkaat LISÄTIEDOT-kohtaan olevasi hiihtojaostosta tai mäkihypystä. Näin saadaan talkootyösi laskettua oikean jaoston ’hyödyksi’. Myös toivon että ilmoitat minulle lyhyellä sähköpostilla että olet ilmoittautunut ja mihin tehtävään, niin tiedän bongata nimesi tuolta listoilta!

Aikataulu ilmoittautumiselle on NYT – ja jo nyt sen takia että isojen kisojen tehtävien suunnittelu vaatii aikaa. Myös toimitsijavaatteiden tilaaminen tarvitsee tehdä ajoissa.

https://goo.gl/forms/YPWflMNbOzE7JcH63