Ilmoittautumisohjeet valmennusryhmiin

Ilmoittautuminen Pyrinnön hiihdon valmennusryhmiin:

Kolme valmennusryhmää eli hopeasomparyhmä, nuorten ryhmä ja edustusryhmä esitellään osiossa Valmennus ja alla olevien linkkien kautta pääset ryhmien kuvauksiin ja hintoihin.

Edustus: http://tampereenpyrinto.fi/hiihto/tp-edustus/

Nuoret: http://tampereenpyrinto.fi/hiihto/tp-nuoret/

Hopeasompa: http://tampereenpyrinto.fi/hiihto/tp-hopeasompa/

Jokainen halukas pääsee haluamaansa ryhmään (hopeasompa tai nuoret) ja ryhmiä voi halutessaan myös yhdistellä. Tarjoamme jokaiselle hiihtäjälle sellaisen yhdistelmän valmennusryhmätoimintaa, minkä hiihtäjä itse haluaa. Tutustuthan kuitenkin ryhmien kuvauksiin ennen valintaasi.

Jaoston johtokunta valitsee edustusryhmän, mutta edustusryhmän harjoituksiin pääsevät mukaan kaikki halukkaat. Jos olet seurastamme kiinnostunut nuorten tai yleisen sarjan hiihtäjä, olethan yhteydessä jaostomme puheenjohtajaan Pasi Rajalaan (040 546 4925, pasi.rajala(at)nokia.com).

Jos olet uusi junioripyrintöläinen tai muuten herää kysyttävää ryhmistä tai valmennukssesta, ole rohkeasti yhteydessä Anniin (040 723 6899, anni.alamettala(at)gmail.com).

Ryhmiin pääsee ilmoittautumaan tämän linkin kautta: http://tampereenpyrinto.fi/hiihto/ilmoittautuminen-hiihdon-valmennusryhmiin/

Jokainen uusi ja vanha hiihtäjä on tervetullut mukaan kokeilemaan treenejä ennen oman ryhmänsä valitsemista. Kaikki hiihdon harjoitukset löytyvät täältä: http://tampereenpyrinto.fi/hiihto/hiihtajien-harjoitukset/