FIS Tampereen Pyrinnön hiihdot 29.12.2018

Viimeisin päivitys: 26.11.2018 klo 22.00

Linkki kilpailukutsuun hiihtokalenteri.fi -palvelussa

Lähtölistat löytyvät aikanaan ExTime kisasivuilta. Suorat linkit FIS-sarjojen lähtölistaan ja kansallisten sarjojen lähtölistaan lisätään tähän.

Online-tulosseuranta ja lopulliset tulokset myös ExTime kisasivuilta. Kannattaa tallettaa myös suora linkki ExTime kisasivuille valmiiksi mahdollisten tietoliikennehäiriöiden varalta

 

KILPAILUOHJE:

Kilpailujen ajankohta: Lauantai 29.12.2018 alk, klo 11:00. Tarkempi kilpailuaikataulu alempana.

Ilmoittautumiset: 23.12.2018 klo 24:00 mennessä osoitteessa www.kilmo.fi.

FIS-sarjoissa ilmoitettava FIS-lisenssin numero, kaikki suomalaiset kilpailijat ilmoittautuvat Kilmon kautta.

For foreign competitors entries by e-mail latest 21.12.2018 to email: toimisto@tampereenpyrinto.fi

Osanottomaksu: 25 €/hlö/kisa, alle 16-vuotiaat 15 € tilille ilmoittautumisen yhteydessä,
Tampereen Pyrintö Hiihtojaosto, IBAN: FI9857322620113209

Hiihtotapa: Vapaa (V) – Free

Kilpailuissa noudatetaan FIS:n kilpailusääntöjä.

Kilpailumatkat ja rata: Kilpailut hiihdetään Kaupin urheilupuiston laduilla. Lopulliset kilpailuladut määräytyvät lumiolosuhteien mukaan ja ilmoitetaan tällä sivulla.

<Linkki pdf-latukarttaan ilmestyy tähän>

Kilpailumatkat sarjoittain sekä (kierrosten määrät) <määritellään kun radat ovat selvinneet>:

 
Verryttely on sallittu kilpailuladulla vain kilpailuaikataulun osoittamina aikoina. Verryttely kilpailuladulla on kielletty kilpailun aikana. Käytössä on erillinen verryttelylatu. Kuulutuksen antamia ohjeita verryttelystä on noudatettava.

Kilpailuaikataulu – alustava arvio:

08:00-10:55 –  Kilpaladut avoinna verryttelylle ja testaukselle. Competition tracks open for training & testing.

11:00- n.13:00 – Sarjat N18, N20, NYL, M18, M20, MYL. Kilpaladut käytössä vain kilpailijoille. Erilliset verryttelyladut käytössä. Competition tracks closed, separate tracks for training available

n. 13:00 – 13:40 – Tauko. Kilpaladut avoinna verryttelylle ja testaukselle. Ladulle meno kenttäkuulutuksen ohjaamana viimeisten MYL-sarjan hiihtäjien tultua maaliin. Competition tracks open for training & testing. Palkintojen jako valmistuneille sarjoille protestiajan puitteissa.

13:40-n. 15:00 – Sarjat N/M8, N/M10, N/M12, N/M14, N/M16. Kilpailuladut käytössä vain kilpailijoille. Erilliset verryttelyladut käytössä. Competition tracks closed, separate tracks for training available. Palkintojen jako nuorisosarjoille n. klo 15:15.

Stadionalueen kartta (pdf)

<lisätään myöhemmuin>

Stadionalueella on rajoitettu alueet joilla oleskelu on kilpailun aikana kokonaan kielletty, tai joihin on pääsy vain kilpailijoilla ja toimitsijoilla.

Kilpailupaikan osoite: Kuntokatu 5, Tampere. Perillä seuraa opasteita ja liikenteenohjaajien ohjeita.

Kilpailukanslia kilpailupaikalla. Avoinna kilpailuaamuna 1,5 h ennen kilpailun alkua. Numeroita ei ole pussitettu seuroittain, vaan ne jaetaan suoraan kilpailijoille tai heidän edustajilleen. Maksurenkaaseen kuulumattomien seurojen kilpailijoiden on maksettava ilmoittautumismaksu niin että se näkyy järjestäjän tilillä kilpailua edeltävän päivän iltana. Vaihtoehtoisesti on esitettävä maksukuitti.

Paikoitus: Parkkipaikkojen sijainti on merkitty oheiseen karttaan:

<parkkikartta lisätään myöhemmin>

Kilpailukeskuksessa huoltorakennuksen vieressä on paikoitustilaa n. 100 ensimmäiselle autolle. Seuraavaksi täytetään tilapäinen paikoitusalue 100m kilpailukeskuksesta (n. 150 autopaikkaa).

Huolto: Kilpailupaikalla on käytössä lämpimät pukutilat suihkuineen. Lisä-WC-tiloja n.100m kilpailukeskuksesta (parkkipaikan P3 vieressä). Ei lämpimiä suksihuoltotiloja tai sähkönsyöttöä kilpailijoiden käyttöön. Kilpailukeskuksen läheisyydessä toimiva suksihuolto.fi :n toimipiste palvelee suksihuollossa, tiedustelut p.407373008

Kilpailupaikalla kahvio ja makkaramyynti. Kilpailukeskuksen vieressä (300m) palvelee Kauppi Sport Center ja siellä oleva Linkosuon lounasravintola on avoinna myös kilpailupäivänä.

Ensiapupiste kisakanslian vieressä

Kilpailuorganisaatio:

TD: Mikko Rantanen,

Assistant TD: Kai Samposalo

Kilpailun johtaja: Pasi Rajala

Kilpailusihteeri: Maria Kataja

Ratamestari: Juha Tiira, Jarmo Salonen

Ajanotto: Antti Pitkänen

Tiedustelut: Kilpailun johtaja Pasi Rajala, 040 5464925, pasi.rajala(at)nokia.com (tai toimisto@tampereenpyrinto.fi)
(Sähköpostitiedusteluihin ei vastata enää 28.12. klo 22 jälkeen)

———