Hiihtokoulu

Tervetuloa hiihtoharrastuksen pariin Hiihtokouluun!

Tampereen Pyrinnön Hiihtokoulu tarjoaa maastohiihdon opetusta yli 6-vuotiaille lapsille ja nuorille. Harjoittelu tapahtuu iän ja taitotason mukaan muodostetuissa ryhmissä koulutettujen ja kokeneiden hiihtokoulun ohjaajien vetämänä.

Hiihtokoulu kokoontuu kerran viikossa, syys- ja talvikaudella torstaisin klo 18-19.30 Kaupin urheilupuistossa. Kesällä harjoitukset pyörivät eri aikataulun mukaan. Harjoitusten aiheet ja paikka löytyvät harjoitusohjelmasta ja tapahtumakalenterista sekä viimeisimmät lisäykset etusivun Ilmoitustaululta. Hiihtokoululaisilla on myös mahdollisuus osallistua muuhun valmennustoimintaan, kuten vaelluksille ja leireille.Hiihtokoulussa järjestetään omia harjoituskilpailuja ja halutessaan hiihtokoululaiset voivat osallistua kilpailutoimintaan laajemminkin.

Hiihtokoululaisten vanhemmat ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin. Vanhemmille järjestetään myös välinehuollon opastusta. Suksia ja muita välineitä voi lainata suksikirjastosta tai hankkia käytettyinä isommilta hiihtäjiltä.

Hiihtokoulu toimii kahdessa jaksossa: syyskausi syyskuusta lumien tuloon ja talvikausi lumen tulosta maaliskuun loppuun. Näistä peritään hiihtokoulumaksut joko koko kaudesta tai pelkästä talvikaudesta. Hiihtokoululaisten tulee myös liittyä Tampereen Pyrinnön jäseniksi ja kilpailuihin osallistuessaan hankkia Suomen hiihtoliiton kilpailulisenssi tai Ski-Passi.hiihto2

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Pasi Rajala
pj, TP hiihtojaosto
040 5464925
pasi.rajala(at)nsn.com