Ohjeita Hiihtokoululaisille

Tervetuloa mukaan Hiihtokouluun!

Hiihtokoulussa tarjotaan hiihdon opetusta 6-16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Kokoonnumme joka torstai klo 18.-19.30 Kaupissa uudella huoltorakennuksella. Aiempaa hiihtokokemusta tai tekniikoiden tuntemusta ei edellytetä ja aloittaa voi joka viikko koko talvikauden ajan.

Hiihtokouluun voi tulla tutustumaan muutaman kerran. Kun olette todenneet hiihdon mieluisaksi harrastukseksi, täytättehän ilmoittautumislomakkeen. Lähetämme laskut hiihtokoulumaksuista ilmoittautumistietojen perusteella. Hiihtokoulun talvikausi maksaa 70 euroa ja koko kausi 120 euroa. Myös vakuutusturvasta kannattaa huolehtia. Lisätietoa Ski Passeista löytyy täältä.

Pienten vasta-aloittajien ryhmässä harjoitellaan alkutalvi perinteistä ja lopputalvi vapaata. Vanhempien ja kokeneempien ryhmässä tyyli vaihtuu joka kerta. Seuraavan kerran tyylin voi tarkistaa Hiihtokoulun ohjelmasta. Hiihtokoulun pakkasraja on -20 astetta. Näin kylmällä harjoituksia ei pidetä. Jos pakkasta on -17 astetta pidetään hsrjoitukset muut olosuhteet (tuuli) huomioiden.

Varusteeksi tarvitaan hiihtotyylin mukaiset hiihtovarusteet ja kelin mukaiset vaatteet. Myös juomaa kannattaa ottaa mukaan! Hiihtojaostolla on jonkin verran lainavälineitä, joilla pääsee hyvin alkuun. Jos tarvitse lainavälineitä, ota yhteyttä Pasi Rajalaan (p. 040 546 4925). Seuralta ja kokeneemilta hiihtäjiltä löytyy myös hiihtovaatteita, jotka ovat myynnissä Tampereen Pyrinnön Hiihtojaoston kopilla. Kysy lisää ohjaajilta treeneissä!