Tuiskun Latukone -koulu 2019

6-10 -vuotiaille  aloittelijoille tarkoitetussa Tuiskun Latukone -koulussa opitaan perushiihtotekniikoita kymmenen kerran hauskassa hiihtokoulussa!

Aiempaa hiihtokokemusta ei tarvita. Tuiskun Latukone -koulu sopii myös lisäharjoitukseksi Pyrinnön omille nuorille hiihtokoululaisille ja Tuiskun Latukone -koulun aikana tai sen jälkeen on myös mahdollista aloittaa myös Pyrinnön Hiihtokoulu.

Tuiskun Latukone -koulun järjestävät yhteistyössä Tampereen Hiihtoseura ja Tampereen Pyrintö.

Mukaan mahtuu 25 lasta ja nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä. Hiihtokoulun hinta on 75 euroa. Tule mukaan ja ilmoittaudu: Latukonekoulun ilmoittautumislomake

Kaikki Latukone-koulun osallistujat ovat halutessaan tervetulleita myös Pyrinnön Hiihtokouluun torstaisin. Aloittaa voi joka viikko.

Tuiskun Latukone -koulun harjoitukset kestävät 1,5h kerrallaan ja ne pidetään kerran viikossa keskiviikkoisin 9.1.2019 alkaen. Hiihtokoulu kokoontuu Kaupin Urheilupuiston pesäpallokentällä.

Latukone-koulussa harjoitellaan hiihdon perustaitoja ja -tekniikoita. Osallistua voi molempien tyylien välineillä. Ohjaajat antavat tarkempia ohjeita hiihtovälineistä.