Pyrinnön naiset Ti 21.10. Turun Riennon vieraaksi

TuRip_logo_p

Pyrinnön naisten ottelut jatkuvat Tiistaina vieraspelillä Turun Riennon vieraana. Tiistain jälkeen joukkueen seuraava kotipeli on La 25.10. ja silloin Pyynikillä vastaan asettuu Hyvinkään Ponteva.

Lähtökohdat otteluun

Molemmille joukkueille ottelu on kauden kolmas. Pyrintö kärsi kauden avauspelissä Pyynikillä tappion Forssan Alulle lukemin 70-77 (29-33) ja toisessa pelissään Kotkassa Pyrinnön naiset jäivät Peli-Karhujen jalkoihin tuloksella 79-55. Riennolla on kahdesta vieraspelistään takana yksi tappio ja yksi voitto. Kauden avauskierroksella Tapiolan Honka oli parempi lukemin 90-58 ja toisessa pelissään Riento voitti Forssan Alun luvuin 79-96.

Tehot

Riennon tehokkain pelaaja on tähän mennessä ollut Alabaman kasvatti Shafontaye Myers (173/22), joka on pussittanut 22.5 pistettä ottelua kohden. Myös Ida Myllyoja (180/18) on ollut tehokas tehden keskimäärin 18.5 pistettä kahdessa pelatussa ottelussa. Levypalloissa Ida on ollut joukkueensa tehokkain ottaen keskimäärin 8 levypalloa ottelua kohden. Pyrinnön tehokkain on tähän mennessä ollut Brittany Hedderson, joka on pussittanut keskimäärin 21 pistettä ja ottanut 6 levypalloa ottelua kohden. Myös Meral Bedretdin ja kokenut Kaisa Lind ovat olleet Pyrinnön kantavia voimia kauden ensimmäisissä peleissä.

TuRi_Pyrintö

Kommentit, Ilpo Rantanen (Päävalmentaja, Pyrintö)

Kiitettävän omavaraisella Riennolla löytyy joukkueestaan mukavasti senttejä. On kuitenkin huomioitava, että avausvoittonsa he ottivat Forssaa vastaan nimenomaan juoksemalla. Jenkkitakamies Myers johtaa orkesteria, mutta myös esimerkiksi nuoren Ida Myllyojan tilastot ovat hatunnoston arvoiset. Coach Tähkä on scoutannut vastustajan aiemmat pelit ja käymme hänen raporttinsa maanantaina joukkueen kanssa läpi, mutta kaikkein suurin huomio on edelleen omassa tekemisessä. Paketti on jälleen elänyt edellisen ottelun jälkeen ja joukkuepelin rakentamisessa on pysytelty edelleen aivan perusasioissa.

Sairastuvalta ei apuja tähän otteluun ole luvassa, mutta toivottavasti uuden jenkkivahvistuksemme Jessica Schrollin (183 cm, Central Michigan 2013) pelilupa saataisiin kuntoon ennen ottelua. On myös mahdollista että omalla kustannuksellaan tutun agentin kautta Tampereelle Sunnuntai-iltana 3 viikon testijaksolle saapunut takamies Breezy Williams (178 cm, NC State, 2014) nähdään kokoonpanossa jo Tiistaina.