Pyrintö Äänekosken Huiman vieraaksi Pyhäinpäivänä

Huimap_logo_p

Pyrinnön naisten vierasottelut jatkuvat Lauantaina 1.11. klo 16:00 Äänekosken Huimaa vastaan.

Lähtökohdat Lauantain 1.11. peliin

Molemmille joukkueilla on takanaan viisi ottelua. Pyrintö pusersi kauden toisen voittonsa Hyvinkään Pontevaa vastaan Pyynikillä Lauantaina tuloksella 89-77 (55-43). Toisessa tuplakierroksen pelissään Pyrintö hävisi Torpan Poikien vieraana selvästi luvuin 56-86 (41-31). Näin ollen Pyrinnöllä on sarjassa takanaan kaksi voittoa ja kolme tappiota ja Huimalla on vastaavasti yksi voitto ja neljä tappiota. Sarjataulukossa Huima on yhdeksäntenä ja Pyrintö neljä pykälää edellä viidentenä.

Tehot

Äänekosken Huoman tehokkain pelaaja on tähän mennessä ollut takamies Michaela Houser (170/23) pussittaen keskimäärin 16 pistettä ottelua kohden. Levypalloissa joukkueen kantava pelaaja on ollut sentteri Chandra Harris (185/25) ottaen keskimäärin 12.8 levypalloa peliä kohden. Pyrinnön tehokkain on tähän mennessä ollut Brittany Hedderson, joka on pussittanut keskimäärin 17.2 pistettä ottelua kohden. Levypalloissa ykkösenä keskiarvolla 10.3 on Jessica Schroll. Myös takamies Meral Bedretdin ja kokenut laituri Kaisa Lind ovat olleet Pyrinnön kantavia voimia kauden ensimmäisissä peleissä. Laituri Hanna Hurskainen on pussittanut tarkasti kolmen pisteen rajan takaa.

Äänekosken Huima vs. Pyrintö

Kommentit, Ilpo Rantanen (Päävalmentaja, Pyrintö)

Huimalla on toistaiseksi sarjataulukossa vasta yksi voitto, mutta se johtuu pitkälti otteluohjelmasta. Huima pelaa nyt meitä vastaan vasta kauden toisen kotiottelunsa ja vastustajat ovat muutenkin olleet tähän asti sarjan kärkipään joukkueita. Huima on aina kotikentällään erittäin kova vastustaja ja pääsääntöisesti aina ennakkosuosikki. Lisäksi mikä tahansa joukkue, jossa Kenya Robinson pelaa, on aina aika hyvä.

Huiman kotimainen kaarti on melko nuorta, mutta nuorten maajoukkueista tuttuja pelaajia on rivissä useita. Jenkkivahvistuksista olen myös kuullut luotettavista lähteistä paljon hyvää, erityisesti takamies Michaela Houserista.

Coach Tähkä laatii Huimasta ennakkoscoutin, käymme sen läpi, keräämme käytettävissä olevat pelaajat bussiin ja matkaamme Äänekosken perinteikkäälle koripallopaikkakunnalle viikon ainoaan otteluumme positiivisin mielin. Sen, miten hyvin Huiman kyydissä pysymme, tulee ensisijaisesti määrittämään levypallopeli jossa Kenya Robinsonin lisäksi erityisesti Chandra Harris on ollut vahva. Jos pärjäämme korinalustoilla ja uskallamme muuten pelata omilla vahvuuksillamme, uskon että Äänekoskella nähdään lauantaina tiukka ja tasokas ottelu.

Seuraavaksi

Hyvinkään vieraspelin jälkeen seuraava peli on Pyynikillä La 8.11. klo 17 ja Pyrinnön vieraaksi saapuu silloin Vimpelin Veto

 

Leave a Comment