Viikonlopun tuplakierroksen vastustajat Vimpelin Veto ja Tapiolan Honka

p_logo_pVimpelinVeto                         Honkap_logo_p

Viikonloppuna pelataan naisten korisliigassa tuplakierros ja kahden vieraspelin jälkeen Pyrintö palaa Pyynikille, kun Lauantaina 8.11. klo 17 vastassa on Vimpelin Veto. Liikaa lepoa ei pelin jälkeen ole tarjolla, sillä sarjaa jatketaan heti Sunnuntaina, jolloin vastassa on Tapiolan Honka.

Lähtökohdat Lauantain 8.11. peliin

Molemmille joukkueilla on takanaan kuusi ottelua, joista kumpikin joukkue on saavuttanut kaksi voittoa ja kärsinyt neljä tappiota. Tämän hetkisen sijoituksen perusteella joukkueet vaikuttavat tasaisilta ja sarjataulukossa Pyrintö ja Vimpeli majailevatkin peräkkäin sijoilla 7 ja 8.

Tehot

Vimpelin tehokkain pelaaja on tähän mennessä ollut laituri Breanna Salley (180/26) pussittaen keskimäärin 21.8 pistettä ottelua kohden. Myös syöttötilastossa hän on ykkönen 3.3 syötöllä ottelua kohden. Levypalloissa joukkueen kantava pelaaja on ollut laituri Kenya McBee (192/31) ottaen keskimäärin 13.3 levypalloa peliä kohden pussittaen myös tehokkaasti keskiarvolla 20.7 pistettä /ottelu. Pyrinnön tehokkain on tähän mennessä ollut Brittany Hedderson, joka on pussittanut keskimäärin 17.8 pistettä ottelua kohden. Levypalloissa ykkösenä keskiarvolla 9.3 on Jessica Schroll. Myös takamies Meral Bedretdin ja kokenut laituri Kaisa Lind ovat olleet Pyrinnön kantavia voimia alkukaudella.

PyrintöVimpelinVeto_v2

Kommentit, Ilpo Rantanen (Päävalmentaja, Pyrintö)

Pelasimme Vimpeliä vastaan juuri ennen sarjan alkua kaksi harjoitusottelua. Niissä voitot menivät tasan, mutta noilla otteluilla ei enää ole käytännössä mitään merkitystä, sillä molempien joukkueiden kokoonpano on elänyt paljon ja esimerkiksi johtavissa rooleissa olevat ulkomaalaispelaajat ovat molemmilla joukkueilla uusia. Vimpeli hankki 192-senttisen Kenya McBeen vasta noiden otteluiden jälkeen ja nopea Breanna Salley huilasi molemmat ottelut. 

Lauantain otteluun valmistaudumme täysin oman tekemisemme kautta, sillä oma kokoonpanomme on vielä osin kysymysmerkki. Ykköstakamiehemme Meral Bedretdinin pelikunto ratkeaa vasta vähän ennen ottelua, samoin se, tekeekö Heta Äijänen jo paluun pelaavaan rosteriin. Varmuudella sivussa ovat kapteeni Hurskainen sekä pitkäaikaispotilaat Keski-Saari ja Soppela. Lisäksi aiemmissa otteluissa ontunut puolustuskonseptimme toteutus on saatava tähän asti nähtyä parempaan kuosiin riippumatta siitä ketä vastaan pelaamme.

Joka tapauksessa on mukavaa päästä taas Pyynikin parketille. Sarja-avauksesta on aikaa 5 viikkoa, mutta ohjelmassa on nyt vasta kolmas kotiottelu. Viime lauantain esityksestämme on tullut paljon positiivista palautetta ja toivonkin että pystymme tarjoamaan katsojille tälläkin kertaa yhtä viihdyttävää ja vauhdikasta hyökkäyspelaamista. Myös sarjatilanteen kannalta ottelu on erittäin tärkeä.

Seuraavaksi

Sarja jatkuu välittömästi Sunnuntaina 9.11., jolloin vastassa on Tapiolan Honka. Ottelu pelataan Tapiolan urheiluhallissa klo 15.

Leave a Comment