Vimpeli voittoon tehokkaan neljännen jakson avulla

La 8.11. Pyrintö – Vimpelin Veto 62-78 (30-30)

Pyrintö joutui Lauantaina taipumaan Vimpelin vedolle lopulta luvuin 62-78 (30-30). Ensimmäinen puoliaika eteni kohtuullisen tasaisena, joskin Vimpelin hienoisessa hallinnassa ja puoliajalla oltiin tilanteessa 30-30. Kolmas jakso jatkettiin myös tasaisissa merkeissä ja Vimpeli vei jakson lopulta 17-18. Peli ratkaistiin neljännessä jaksossa, jonka Vimpeli vei selvästi 15-30.

PyrintöVimpelin_raportti

Kommentit, Jarkko Havu (Vimpelin Veto)

Ensimmäinen puoliaika oli puolustuksellisesti hyvää ja vastustaja saatiin pidettyä 30:ssä pisteessä. Hyökkäys ei ihan parhaalla mahdollisella tavalla meillä rullannut mutta kuitenkin ihan luottavaisin mielin oltiin, että puolustus pysyi kasassa. Toinen puoliaika oli tasaista kamppailua. Viimeisen kymmenen minuutin aikana, se oli meiltä tietysti tänään selkeästi paras erä. Saatiin 30 pinnaa siinä tehtyä ja päästiin hyödyntämään jonkin verran meidän hienoista pituusylivoimaa, mitä piti koko pelissä hyödyntää. Ehkä se nyt näkyi tuossa lopussa ja siltä se nyt ainakin näin heti pelin jälkeen tuntuu. Olisi pitänyt saada hyödynnettyä pituusylivoimaa paremmin heti alusta lähtien mutta Pyrintö pelasi hyvin. Ne tuplasi ja tiedettiin että ne tuplaa tai triplaa meidän low post sisäpelaajat. Saatiin onneksi syötettyä sieltä aika hyvin ulos. Heittopeli ei alussa ollut tarpeeksi hyvää mutta lopussa sekin parani sitten. Sellainen loppua kohti paraneva esitys onneksi riitti tänään voittoon.

Kommentit, Ilpo Rantanen (Pyrintö)

Kolme jaksoa numerollisesti tasaista mutta kuitenkin koko ajan enemmän tai vähemmän Vimpelin hallintaa. Viimeisellä jaksolla katkettiin. Paljon on ollut kaikkea vastoinkäymistä ja aika kapealla rotaatiolla mentiin tänään ja urheilullinen Vimpeli juoksi jalat alta. Nimenomaan siirtymispelaamisessa oli tänään iso ero. Siihen vaikutti se, että Vimpeli otti ensimmäiseen puoliaikaan 14 hyökkäyslevypalloa, eli jouduttiin puolustamaan pitkiä toveja, niin se on kuluttavampaa. Ansaittu voitto vastustajalle tänään.

Leave a Comment