Pyrinnöllä revanssin paikka Forssan Alusta

Forssan Alku  p_logo_p

Pyrinnön naisten ottelut jatkuvat vierasottelulla Lauantaina 29.11. klo 17:00, kun vastassa on Forssan Alku. Kyseessä on kauden toinen ottelu Forssaa vastaan, kun sarjan jokaisella joukkueella on takanaan nyt 9 peliä.

Tuplakierroksen toinen peli on heti Sunnuntaina Pyynikillä, jolloin vastassa on Peli-karhut Kotkasta.

Lähtökohdat Lauantain 29.11. peliin

Forssa oli kauden ensimmäinen vastustaja Pyynikillä Lokakuussa pelatussa ottelussa ja silloin joukkue oli parempi lukemin 70-77. Kauden avauspeli eteni kohtuullisen tasaisessa merkeissä mutta varsinkin toisella ja kolmannella jaksolla Forssa pääsi repimään eroa. Pelipäällä Forssasta olivat erityisesti Sanna Helenius, joka tehtaili 22 pistettä ja Jutta Jahilo, joka otti peräti 15 levypalloa. Muita Forssan tukipilareita silloin olivat myös Dequesha McClanahan (ei enää joukkueessa) ja Minna Sten.

Erityisesti Minna Sten on jatkanut vakuuttavia esityksiä koko kauden ja hänen pistekeskiarvonsa on 14.5 ja vastaava lukema levypalloissa on 9.8. Pyrinnön tehoista tällä kaudella ovat vastanneet erityisesti Brittany Hedderson, Jessica Schroll ja Meral Bedretdin.

Huolimatta silloisesta voitostaan Forssan pelit eivät ole sen jälkeen kulkeneet ja käytännössä joukkue on hävinnyt kaikki seuraavat pelinsä (1voitto /8 tappiota). Pyrinnön pelitavan yhteen hitsautumista ovat vaikeuttaneet pelaajavaihdokset sekä loukkaantumiset ja joukkueella kaudelta on takana 2 voittoa ja 7 tappiota. Sarjataulukossa Forssa on 10. ja Pyrintö 8. 

Forssan Alku Pyrintö

Saadaanko Minna Stenin tie korille tukittua Lauantaina Forssassa? Kuva kauden avauspelistä Pyrintö vs. Forssan Alku, joka pelattiin 4.10. Pyynikillä. (kuva: Rami Myllymaa)

Kommentit, Ilpo Rantanen (Päävalmentaja, Pyrintö)

Kovin tavoittein kauteen lähtenyt Forssa teki takkuisen alkusyksyn jälkeen jossain määrin odotetut korjausliikkeet ja lisäsatsaukset. Penkin päähän palasi kokenut Jari Marjamäki ja molemmat jenkitkin menivät vaihtoon. Tilalle tuli kolme uutta vahvistusta, jotka kaikki pelaavat nyt meitä vastaan ensimmäisen ottelunsa. Harjoitteluun Forssalla on kuitenkin ollut aikaa, sillä edellisen kerran joukkue pelasi puolitoista viikkoa sitten keskiviikkona. Jari on siis saanut rauhassa ajaa haluamiaan asioita läpi sekä puolustus- että hyökkäyspäähän.

Viimeksi meillä oli erityisen vaikeaa Minna Stenin korinaluspelaamisen ja Sanna Heleniuksen heittovoiman kanssa. Nyt uudet jenkit tuovat vielä lisää yksi vastaan yksi -uhkaa.

Tietoa vastustajasta on pitänyt siis koota melko sirpaleisesti, mutta uusista jenkeistä takamies Ashley Evans on meille toki jossain määrin tuttu – hän oli alkukaudesta ehdolla myös meille.

Olemme pystyneet harjoittelemaan nyt aiempaa pidempään yhtäjaksoisesti ja hyvin. Hyvällä fiiliksellä lähdemme Forssaan toivoen, että hyvä suunta tekemisessä näkyy myös pelissämme. Eikä pari voittoakaan vielä ennen joulutaukoa meitä ainakaan haittaisi.

Sunnuntaina 30.11. kotipeli Pyynikillä

Forssan vieraspelin jälkeen seuraava peli on Pyynikillä heti Su 30.11. klo 17 ja Pyrinnön vieraaksi saapuu silloin sarjakakkonen Peli-Karhut Kotkasta. Tervetuloa Pyynikille!

Leave a Comment