Pyrsälle yhteistyösopimuksia

Kuva

Kuva4Kuva1

 

 

 

 

Yhteistyösopimukset Koivu Apteekin, Fysioline Oy/Ice Powerin sekä Pizzeria&Kebab Koikkarin kanssa

Koripallokauden 2014-2015 alkaessa on Tampereen Pyrinnön miesten 4. divisioonaa pelaavan joukkueen, eli tuttavallisemmin Pyrsän, toiminnassa ollut positiivinen ilme ja tekemisen meininki niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Joukkue on solminut alkaneelle kaudelle uusia yhteistyösopimuksia tamperelaisten yritysten kanssa, minkä se uskoo siivittävän joukkueen menestykselliseen kauteen. Pyrsä onkin asettanut kahden vuoden tavoitteekseen voittaa 4. divisioona ja nousta pysyvästi 3. divisioonaan, missä Tampereen Pyrinnöllä ei ole kauden 2007-2008 jälkeen ollut joukkuetta.

Ensimmäisenä Pyrsän tukijoista mukaan lähti Koivu Apteekki, joka apteekkari Reija Yrjölän mukaan haluaa tukea tamperelaista urheilua ja kannustaa tällä tavalla kaikkien tuntemaa Tampereen Pyrintöä. ”Henkilökuntamme on kovasti liikunnallista ja käy mielellään erilaisissa urheilutapahtumissa. Haluamme myös kannustaa ihmisiä liikkumaan, aktiiviseen elämäntapaan ja pitämään kunnostaan huolta. Koivu Apteekista liikkuja saa hyödyllisiä neuvoja ja vinkkejä kuntoilun tueksi” kertoo Yrjölä. Osana yhteistyösopimusta Koivu Apteekki on toimittanut Pyrsälle täysin varustellun urheilujoukkueen EA-laukun, jonka sisältämät kylmätuotteet on joukkueelle lahjoittanut Fysioline Oy/Ice Power.

Pizzeria&Kebab Koikkarilla on jo usean vuoden perinteet Tampereen Pyrinnön koripalloilun tukijana. Pienen ja sympaattisen Pyrsän kohdalla Koikkari ei lainkaan epäröinyt, vaan halusi lähteä mukaan motivoimaan pelaajia varsinkin kotipeleissä yrittämään parhaansa antamalla ”Pyrsän nälkäisin pelaaja” -lahjakorttipalkinnon kotipeleissä parhaiten onnistuneelle pelaajalle. Pyrsä kiittää lämpimästi tukijoitaan ja aikoo tehdä parhaansa ollakseen saamansa tuen arvoinen.

Leave a Comment