Pyrinnön naiset Hyvinkään Pontevan vieraaksi Sunnuntaina

Joulukuun viimeiseen peliin lähdettäessä Pyrintö on hyvässä kolmen voiton voittoputkessa, kun joukkue on kaatanut edellisissä peleissään Forssan Alun, Kotkan Pelikarhut ja viimeisimpänä Turun Riennon. Alkukauden kangertelut on voitettu ja joukkueen tekemistä on leimannut viimeaikoina itsevarmuus ja peli-ilo, jonka on aistinut varmasti myös jokainen Pyynikille saapunut katsoja.

Sunnuntaina pelattavassa pelissä vastassa on Hyvinkään Ponteva, joka sijoittuu sarjataulukon puoleen väliin sijalle viisi. Joukkueella on sarjassa takanaan 6 voittoa ja 6 tappiota. Pyrintö on parantanut asemiaan kolmen peräkkäisen voiton avulla ja majailee nyt sarjataulukossa seitsemäntenä (5 voittoa ja 7 tappioita). Pyrinnön takana sarjataulukossa on kolme joukkuetta: Vimpelin Veto, Forssan Alku ja Turun Riento.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kerran aiemmin (25.10.) ja silloin Pyrintö oli Pyynikillä parempi luvuin 89-77. Viikonlopun peliin Pyrintö pääsee levänneenä, kun taas Hyvinkään Pontevalla on peli myös Lauantaina, jolloin joukkue ottelee Turun Rientoa vastaan. Joukkueen tehopelaaja on syyskaudella ollut kokenut sentteri Taru Tuukkanen (192/36), joka on joukkueensa tilastoykkönen niin korinteossa, levypalloissa kuin syötöissäkin.

p_logo_p

Kommentit, Ilpo Rantanen (Päävalmentaja, Pyrintö)

Yksi ympyrä sulkeutuu. Aloitimme syyskauden harjoitusottelut Hyvinkäällä 14. syyskuuta. Silloin hävisimme ottelun 34 pisteellä ja kaksi aloitusviisikon pelaajaa loukkaantui niin, että Emmi Leinon kausi päättyi kokonaan jo ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan. Nyt, päivälleen 3 kuukautta myöhemmin on mielenkiintoista nähdä, mihin asti syyskaudella pääsimme. Meillä on omat vahvuutemme HyPo:a vastaan ja niitä pyrimme hyödyntämään. Kotiottelussamme siinä onnistuimme ja tuloksena oli voitto. Nyt tilanne on hieman eri, HyPo on kotikentällään tappioton ja meidänkin saldomme viimeisten kahden kauden aikana on Hyvinkäältä synkkä 0-5. Se, onko joukkueiden erilainen lähtökohta otteluun (meidän ainoa ottelumme tällä viikolla, vastustajalle kolmas) etu meille vai HyPo:lle nähdään ottelussa. Olen kuitenkin luottavainen sen suhteen, että pääsemällä omalle parhaalle tasollemme tulemme kamppailemaan ottelussa myös voitosta ja syyskauden päättämisestä aikalailla positiivisemmissa merkeissä kuin miltä tilanne kolme kuukautta sitten näytti.

Seuraavaksi

Sunnuntain vieraspelin jälkeen alkaa Pyrinnön osalta Joulutauko ja pelit jatkuvat taas 10.1., kun Pyrinnön vieraaksi Pyynikille saapuu Äänekosken Huima.