Huima parempi viikonlopun tuplakierroksen ensimmäisessä pelissä luvuin 80 – 87

Äänekosken Huiman naiset kävivät hakemassa Pyynikin palloiluhallilta kolmannen perättäisen voittonsa, kun he kaatoivat Pyrinnön lukemin 87-80 (49-42). Huiman kantavina voimina olivat yhdysvaltalaiskolmikko, kirkkaimpana tähtenään Michaela Houser (28 pistettä/4 levypalloa/4 syöttöä). Kolmikon loistavan suorituksen täydensivät tupla-tuplat naiseen urakoineet Chandra Harris (20/12) ja lähes pitelemätön irtopalloissa ollut Kenya Robinson (20/17/3 riistoa). Myös takamies Noora Lakaniemi pelasi laadukkaat puoli tuntia ja tarjosi tukea Huiman vahvistuksille, viimeistellen 9 pistettä, haalien 4 levypalloa ja tarjoten yhden koriin johtaneen syötön.

Pyrinnöstä esille astui hyvää kautta pelaava takamies Meral Bedretdin, joka pussitti 23 pistettä, jakoi 3 koriin johtanutta syöttöä, haki 5 levypalloa ja riisti pelivälineen itselleen kolmesti. Totutun varmaa työtä tekivät myös jenkkikaksikko Jessica Schroll (21/11 levypalloa/4 syöttöä) ja Brittany Hedderson (10/11/4), jotka molemmat pelasivat tupla-tuplan arvoisesti.

Kommentit, Ilpo Rantanen (Päävalmentaja, Pyrintö)

Huima oli koko ajan vähän niskan päällä. Kyllä tämä koko ajan oli enemmän tai vähemmän Huiman peli. He olivat valmiimpia tauon jälkeen ja ansaitsivat voiton. Kyllä meillä tämä iso kuva tällä kaudella menee sillä tavalla, että kun saadaan pidempi harjoitusjakso ja harjoitellaan hyvin, niin yleensä pelataankin hyvin. Meiltä tämä oli kaiken kaikkiaan vähän sekava ja valitettavan hengetön esitys, eikä oltu ihan joukkue. Huima halusi voittoa enemmän ja ansaitsi voiton. Kova ulkomaalaiskolmikko ja kotimaisetkin pelaajat saavat itsestään irti erittäin paljon. Ei sattumalta joukkue ottanut voittoa: Jotakin he tekevät oikein. Ei tässä kauheasti olisi tarvittu, niin olisimme pelanneet voitosta

Kommentit, Mervi Nurmi (Päävalmentaja, Äänekosken Huima)

Oli tämä sellaista mitä vähän odotinkin Joulutauon jälkeen, kun meillä ei ole ollut harjoituspelejä eikä mitään, niin peli oli vähän sekavaa. Olihan meillä viimeksi vähän tiukkaa Pyrinnön kanssa kotonakin. Tavallisesti ei saisi tulla noin paljon virheitä ja nyt on kolme loukkaantunutta pelaajaa. Pakkohan meidän on saada heidät pelikuntoon Sunnuntaiksi. Ehkä lopun riistot ratkaisivat mutta peli olisi voinut mennä ihan kummalle vaan.

Pyrintö_Äänekosken_Huima

Huiman ulkomaalaiskolmikko tuotti Pyrinnölle vaikeuksia. (Kuva. Rami Myllymaa)

Katso ottelutilastot täältä.

Seuraavaksi

Viikonlopun tuplakierros jatkuu Pyrinnön osalta heti Sunnuntaina Vimpelissä, jolloin vastassa on Vimpelin Veto. Tämän jälkeen loppukuukausi etenee Pyrinnön osalta kotipeleillä seuraavasti:

La 17.1. klo 17 Pyrintö vs. Tapiolan Honka

Pe 23.1. klo 19:30 Pyrintö vs. Catz Lappeenranta

Ke 28.1. klo 19:30 Pyrintö vs. Forssan Alku

Leave a Comment