Tapiolan Honka Pyrinnön vieraaksi Lauantaina

Pyrinnön kotipelit jatkuvat Lauantaina, kun Pyynikille saapuu sarjataulukossa seitsemäntenä oleva Tapiolan Honka. Pyrintö on sarjataulukossa välittömästi Hongan perässä samoilla sarjapisteillä mutta yhden ottelun vähemmän pelanneena. Hongan tilastokärki pisteissä ja syötöissä on takamies Jennifer Schlott (18.5 pistettä ja 3.9 syöttöä ottelua kohden), levypalloissa laituri Tuuli Menna (8.4 levypalloa ottelua kohden). Myös Elina Koskimies on esittänyt vakuuttavia otteita läpi kauden tehden 10.7 pistettä ja ottaen 5.9 levypalloa ottelua kohden.

Lauantain ottelu Pyynikillä alkaa klo 17:00.

Pyrintö_Honka_ennakko

Meral Bedretdin kohtaa Lauantaina entisen kotijoukkueensa (Rami Myllymaan ottama kuva 10.1. pelatusta pelistä Äänekosken Huimaa vastaan)

Kommentit, Ilpo Rantanen (Päävalmentaja, Pyrintö)

Urheilullinen ja taitava Honka on ollut meille tähän asti erittäin hankala vastustaja. Olemme hävinneet 2 harjoituspeliä ja liigaottelun heille yhteensä yli 80 pisteellä, vaikka numerollisesti noin puolet peliajasta on aina pelattu tasan. Hongan pelityyli on kuitenkin sellainen, että vastustajan keskittyminen ei saa herpaantua hetkeksikään tai 0-10 minuutissa on tosiasia. Espoossa pelatussa ottelussa Honka sai noita runeja kaikkiaan 3, jota emme kestäneet ja hävisimme ottelun.

Takamies Jennifer Schlott on vahva ehdokas koko sarjan MVP:ksi ja on kaikilla osa-alueilla kertakaikkisen loistava pelaaja. Vahvaa kautta pelaa myös Hongan nuori kotimainen osasto, joista osa on kulkenut kanssamme samaa matkaa viime kauden divarista aina tähän asti ja nyt nuo pelaajat – Sara Rokkanen, Saara Sandell, Jenni Rantanen ja kumppanit – tekevät läpimurtoa liigassa. A-juniori-ikäinen Tuuli Mennahan oli Hongan parhaita korintekijöitä jo viime kaudella ja Elina Koskimies puolestaan debytoi kesällä naisten maajoukkueessakin.

Sarjatilanteen kannalta ottelu on mielenkiintoinen, sillä olemme Hongan kanssa tasapisteissä ja molemmat metsästävät nyt kalenterivuoden ensimmäistä voittoaan. Olemme myös lisänneet peliimme muutamia uusia juttuja niin puolustus-, kuin hyökkäyspäähänkin, kiinnostavaa nähdä miten ne toimivat.

Kokoonpanomme otteluissa on sama kuin viime viikonloppuna.

Seuraavaksi

Honka-pelin jälkeen Tammikuu etenee Pyrinnön osalta kotipeleillä seuraavasti (Huom. pelit alkavat klo 19:30):

Pe 23.1. klo 19:30 Pyrintö vs. Catz Lappeenranta
Ke 28.1. klo 19:30 Pyrintö vs. Forssan Alku

Leave a Comment