Pyrintö kohtaa Catzin Perjantain myöhäisottelussa

Pyrinnön naisten kotipelit jatkuvat Perjantai-iltana, kun Pyynikille saapuu sarjaykkönen Catz. Nousujohteinen Pyrintö on noussut edellisen Honka-pelinsä voiton ansiosta sijalle 6. Catzin meno on ollut vakuuttavaa läpi kauden ja joukkueella on ainoastaan yksi tappio takanaan. Catz matkustaa Tampereelle kahdeksan pisteen sarjajohdossa, joka kasvoi viime viikonloppuna, kun joukkue kukisti Vimpelin Vedon. Catzin tiedotteen mukaan uusin vahvistus, pelintekijä Chelsea Douglas saapuu tällä viikolla Suomeen ja saattaa olla jo mukana Perjantain ottelussa. Alexandria Anderson on joukkueensa tilastoykkönen lukemin 17.5 pistettä, 9.8 levypalloa ja 3.9 syöttöä /ottelu.

Huom. Perjantai-illan ottelu Pyynikillä alkaa vasta klo 19:30.

Pyrintö_Catz_ennakko

 (Kuvassa Pyrinnön Tuulia Timo keskittyy vapaaheittoon. Kuva: Rami Myllymaa)

Kommentit, Ilpo Rantanen (Päävalmentaja, Pyrintö)

Jokainen tietää kuinka hyvä joukkue meillä on perjantaina vastassa. WNBA-sopimuksenkin viime keväänä tehnyt Wake Forestin yliopistotähti Chelsea Douglas ei hänkään joukkuetta ainakaan huononna. Tämä tekee toisaalta myös lähtökohdat otteluun erittäin positiivisiksi, voimme lähteä otteluun ilman paineita, hakemaan onnistumisia ja voittoja tilanne kerrallaan. Vierasottelussamme Catzia vastaan tämä ei oikein toteutunut, yleisilme oli lattea ja itseluottamuksen & pelirohkeuden taso koko ottelun ajan matala.

Viime viikonloppuna saimme onnistumisia ilahduttavan monelle pelaajalle ja niitä lähdemme hakemaan nytkin, vaikka neljä pelaajaa onkin viikon mittaan istunut harjoituksia sivussa pienten loukkaantumisten takia. Oman pelikonseptimme toteutus tilanne tilanteelta sarjan parasta joukkuetta vastaan tulee sekin olemaan meille hyvä harjoitus ja testi.

Toivottavasti perjantai-ilta houkuttelee Pyynikin lehtereille runsaasti yleisöä. Kentällä nähdään useita Suomen mestaruuksia voittanut Catz nimekkäin tähtipelaajineen ja joukkueen aloitusviisikossa nähtäneen jälleen Veera Pirttisen myötä myös pirkanmaalaisväriä. Pyrintö puolestaan on voittanut seitsemästä edellisestä ottelustaan viisi ja tavoittelee tosissaan jopa playoff-paikkaa.

Seuraavaksi

Catz-pelin jälkeen Tammikuu etenee Pyrinnön osalta kotipeleillä seuraavasti (Huom. peli alkaa klo 19:30):

Ke 28.1. klo 19:30 Pyrintö vs. Forssan Alku

Leave a Comment