Pyrinnön naisilla viikonloppuna muotinäytös ja kaksi peliä – Turun Riento vieraaksi Lauantaina

Helmikuun lähestyessä puolta väliä on Naisten Korisliigan runkosarja edennyt jo pitkälle ja Pyrinnöllä on runkosarjassa edessään vielä seitsemän ottelua, joista kolme pelataan Pyynikillä.

Lauantaina 14.2. pelattavassa pelissä vastassa on Turun Riento, joka on tällä hetkellä sarjataulukon viimeisellä sijalla kymmenentenä. Pyrintö on viime Sunnuntaina Hyvinkään Pontevalle kärsitystä tappiosta huolimatta edelleen seitsemäntenä sarjassa tasapisteissä Forssan Alun (6.) ja yhden ottelun enemmän pelanneen Tapiolan Hongan (8.) kanssa. Turun tehopelaaja on koko kauden tasaisesti puurtanut takamies Shafontaye Myers (173 cm /22 v.), joka on joukkueensa tilastokärki pisteissä (23.9), levypalloissa (5.9) ja myös syötöissä (2.7). Huomioitavaa on, että pisteiden osalta hän pitää myös koko sarjan 1. tilaa hallussaan 477 pisteellään. Myös TuRi:n toinen vierastyöntekijä Amber Moore (13.8 p. / 5 levyp.)on pelannut kohtuullisilla tehoilla läpi kauden. Joukkueen suomalaispelaajista pirteitä otteita on esittänyt 181 cm sentteri Sanni Salonen.

Yst_logoilla

Tapahtuman lisätiedot

Kommentit, Ilpo Rantanen (Päävalmentaja, Pyrintö)

Kasvojenpesun paikka. Pelasimme sunnuntaina HyPo:a vastaan heikon ottelun ja muutenkin pelaamisemme intensiteetti ja pelimme perusasioiden toteuttaminen on viime aikoina ollut laskujohteista. Nyt on korkea aika kääntää kurssi ennen loppukauden otteluita.

Valmistaudumme otteluun hieman eri tavalla kuin aikaisempiin, enemmän oman tekemisemme kautta. Tulokulmamme otteluihin on viime aikoina ollut väärä, olemme kiinnittäneet scoutingiin ja vastustajan tekemisiin aivan liikaa huomiota. Kaikki lähtee kuitenkin tiettyjen peruselementtien toteuttamisesta ja niitä pyrimme tällä viikolla harjoittelemaan ja toteuttamaan. Niiden myötä kentällä nähdään lauantaina vähän erilainen Pyrintö kuin parissa edellisessä ottelussa – yritteliäs, liikkuva ja taisteleva. Eivät joukkueen pelitaidot ole mihinkään kadonneet, ne pitää vain yhdessä kaivaa esiin. Tällä tietoa myös kaikki 13 pelaajaa ovat käytössä, ensimmäistä kertaa tällä kaudella. 

Niin, ja varmistuisihan voitolla tosiaan se sarjapaikkakin…

Ottelu pelataan La 14.2. klo 14 Pyynikillä ja on osa Ystävänpäivätapahtumaa. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös muotinäytös, jossa pelaajat nousevat lavalle. Tervetuloa!

Seuraavaksi

Pyrintö matkustaa heti Sunnuntaina Helsinkiin ja siellä vastassa on sarjan neljättä sijaa hallussaan pitävä Torpan Pojat. Ottelu Töölön Kisahallissa alkaa klo 16:00.

Leave a Comment