Pyrintö vaikean alun jälkeen voittoon Pyynikillä

Otteluraportti: Pyrintö vs. Turun Riento (Lauantai 14.2. Pyynikin palloiluhalli)
Pyrinnön peli oli alussa hapuilevaa ja joukkueen edellisten pelien tappiot näkyivät selvästi pelaajien ratkaisuissa. Myös puolustuspäässä tuli virheitä muun muassa vastustajan pelaajien sulkemiseen liittyen, joista TuRi pääsi nostamaan muutamia helppoja koreja. Ensimmäinen jakso päättyi Riennon hienoisessa hallinnassa 18-21. Toinen jakso eteni pitkälti vastaavalla tavalla ja puoliajalle mentiin Annina Lehtosen tärkeän viime hetken onnistumisen jälkeen lukemissa 36-40. Pelin toiselle puoliajalla nähtiin aivan toisenlainen Pyrintö. Pallo liikkui mukavasti ja heitotkin alkoivat upota paremmin (lopulta 2p. 57%/3p. 33%). Alussa hieman pimennossa olleet Meral Bedtedtin ja Jessica Schroll nostivat hienosti tasoaan ja toisaalta myös penkiltä tuli tarvittava lisäenergia; Tuulia Timo ja Johanna Soppela pelasivat molemmat energisesti. Ennen kaikkea joukkueesta huokui tänään toisella puoliskolla peli-ilo ja hyökkäykset myös maltettiin rakentaa järkevästi. Lopulta Pyrinnöltä pääsi tänään 10 pelaajaa pisteille. Tänään TuRi oli hieman vajaalla kokoonpanolla liikkeellä, joka korostui etenkin toisella puoliskolla Pyrinnön onnistuessa laajalla rintamalla ja TuRin bensan vähetessä.