Pyrinnön naisilta vahva esitys Kisahallissa – ToPo lopulta vahvempi 79-70

Viikonlopun tuplakierroksen toinen peli oli Sunnuntaina Töölön Kisahallissa, jossa vastassa oli ToPo.
Ottelukommentit: ToPo vs. Pyrintö (Sunnuntai 15.2. Töölön Kisahalli Lopputulos: 79-70)
Katso tilastot

Kommentit, Ilpo Rantanen (Päävalmentaja, Pyrintö)
Kevätkauden paras peli meiltä, peli-ilmeemme oli erityisen ilahduttava. Topo joutui tekemään täyden päivätyön . Pelitilannekorit menivät tasan, vastustaja sai 13 vapaaheittoa enemmän ja tästä tuli tuo ero. Vastustajan 15-0 jaksoa ei saatu poikki, kokematon joukkueemme ei vielä osaa katkaista tällaista runia.  Venlakaisa Pursiaisen kolkit (4/5) olivat myrkkyä meille.