Pyrintö ja ToPo iskevät taas yhteen – nyt Pyynikillä

Helmikuun loppupuolelle siirryttäessä on Naisten Korisliigan runkosarja edennyt jo pitkälle ja Pyrinnöllä on runkosarjassa edessään enää viisi ottelua, joista kaksi pelataan Pyynikillä.
Sunnuntaina 22.2. pelattavassa pelissä vastassa on ToPo, joka on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena tasapistein Äänekosken Huiman kanssa. Pyrintö majailee sarjataulukossa seitsemäntenä tasapisteissä kuudentena olevan Forssan Alun kanssa. Pyrintö ja ToPo iskivät yhteen vain viikko sitten ja huolimatta Pyrinnön naisten hienosta pelistä, ToPo vei lopulta sarjapisteet Kisahallissa pelatussa pelissä luvuin 79-70. ToPo:n tilastokärjet ovat tällä kaudella olleet Heta Korpivaara (pisteissä: 21.5), Niina Laaksonen (levypallot: 13.8) ja Dionne Pounds (syötöt: 4.0).

p_logo_p

Kommentit, Ilpo Rantanen (Päävalmentaja, Pyrintö)
Jokainen ottelu on tietenkin omanlaisensa, mutta jos Sunnuntaina nähdään läheskään samantasoista kamppailua sarjapisteistä kuin viikko sitten Kisahallissa, niin laadukasta urheiluviihdettä on katsojille tarjolla. Pyrintö pelasi tuolloin yhden kauden parhaista otteluistaan ja ottelu ratkesi vasta reilua minuuttia ennen loppua nimivahvan ToPo:n voittoon. Erittäin fyysisessä pelissä kykenimme ajoittain oikeinkin ilahduttavasti vastaamaan ToPo:n tilannekovuuteen ja kamppailimme mm. irtopalloista niin, että saimme ottelussa ilmaan toistakymmentä pelitilanneheittoa ToPo:a enemmän.
ToPo-kohtaaminen on runkosarjan toiseksi viimeinen kotiottelumme. Se on myös erinomainen tilaisuus nähdä Pyynikillä maajoukkuetason kotimaisia pelaajia ehkä enemmän, kuin missään muussa ottelussamme.
Mikäli aiomme runkosarjan jälkeen playoff-otteluita pelata, tarvitsemme lopuista 5 ottelustamme 2-3 voittoa. Voitto kivikovasta ToPo:sta lukeutuisi sarjan suurimpiin yllätyksiin moneen vuoteen, mutta yksittäisessä ottelussa kaikki on mahdollista ja yllätyksiä on tämän kauden sarjassa nähty ilahduttavan monta muutakin.

Ottelu pelataan Su 22.2. klo 14 Pyynikillä. Tervetuloa kannustamaan naiset voittoon!

Seuraavaksi
Pyrintö ottelee Äänekoskella Huimaa vastaan La 28.2. Ottelu alkaa klo 16:00 Äänekosken liikuntatalossa.

Leave a Comment