Pyrinnöstä ei Vimpelin haastajaksi runkosarjan viimeisessä kotiottelussa

Otteluraportti- ja kommentit: Pyrintö vs. Vimpelin Veto (Sunnuntai 1.3. Pyynikin palloiluhalli Lopputulos: 53-96)

Ilman joukkueen takamies Meral Bedretdiniä pelannut Pyrintö joutui taipumaan Vimpelille jo kolmannen kerran tällä kaudella, nyt lukemin 53-96. Ensimmäinen jakso edettiin suhteellisen tasaisissa merkeissä ja jakso päättyi lopulta Pyrinnölle 20-18. Toinen jakso oli Pyrinnön kannalta karmea; Vimpeli sai parannettua puolustusta ja heitot upposivat hyvällä prosentilla eikä Pyrintö saanut mitenkään juonesta kiinni. 2. Jakson pisteet Pyrintö 6 – 27 Vimpeli ja puoliajalle mentiin Vimpelin selvässä johdossa 26-45. Kolmas jakso ei tuonut peliin enää mitään uutta ja jakso kirjattiin Vimpelille 16-32. Viimeisessä jaksossa Vimpeli hieman kevensi vauhtia ja peluutti tasaisesti koko joukkuetta; jakso lopulta 11-19 ja koko pelin lopputulos 53-96.

Pyrinnön Jessica Schroll oli tänään liian yksin ja vastasi pääosasta Pyrinnön tehoista 24:llä pisteellään. Joukkueen heittosihti oli kateissa ja etenkin kaukoheittopeli oli vaisua 3p 2/23 9% kun taas Vimpeli sai kaaren takaa puolet heitoista sisään lukemin 10/20 50%. 2p heittojen osalta heittotarkkuudet jakautuivat hieman tasaisemmin; Pyrintö 18/38 47% ja Vimpeli 26/51 51%. Vimpelin joukkueesta peräti neljä pelaajaa ylsi kymmenluvuille pisteissä; Alexandra Stelfox (16p.), Ulriikka Nuolikoski (19p.), Breanna Salley (16p.) ja joukkueensa parhaana palkittu Korinne Campbell (23p.).

Katso tilastot

Kommentit, Ilpo Rantanen (Päävalmentaja, Pyrintö)

Huono terveystilanne oli tänään; Meral ei pystynyt pelaamaan ollenkaan, Brittany oli puolikuntoinen, eikä Jessicakaan ollut 100% kunnossa. Tällaisessa tilanteessa joukkue joko vahvistuu ja uusia pelaajia nousee esille ja vedetään hyvällä asenteella ja sykkeellä. Tai sitten joukkue luhistuu täysin ja tänään tapahtui tämä jälkimmäinen. Olen erittäin pettynyt siihen, että näin helposti annettiin periksi ja paketti hajosi loppujen lopuksi aivan täysin. Karmea peli ja ansaittu lopputulos. Pitää kuitenkin muistaa, että Vimpelin pelityyli on sellainen, että heillä on erittäin hyvä urheilullinen joukkue ja aika nopeasti soi omassa päässä. 4-5 pinnan swingejä tulee paljon. Omasta ohiheitosta soi aika nopeasti omassa päässä.

Kommentit, Jukka-Pekka Kujala (Päävalmentaja, Vimpelin Veto)

Pyrintö oli pelannut eilen kovan pelin Äänekoskella ja sieltä puuttui kokoonpanosta Meral Bedretdin. Totta kai se vaikutti heidän peliinsä ja varmaankin itseluottamukseen. Ensimmäinen jaksohan oli ihan tasainen, mutta saatiin toisella jaksolle sitten puolustusta parannettua merkittävästi ja saatiin stoppeja ja päästiin aika selvään taukojohtoon. Vaikeahan Pyrinnön oli tuolta tulla enää mukaan, kyllä he yrittivät mutta saatiin sitten yllättävänkin suurinumeroinen voitto. Oltiin odotettu tiukempaa kamppailua mutta sattuneesta syystä nyt päästiin ehkä normaalia helpommalla.