Lisätaitoharjoittelu kaudella 2015-2016

Tampereen Pyrinnön koripallojaosto järjestää B- ja C-juniori-ikäisille pelaajille lisätaitoharjoittelua kaudella 2015-2016. Valmentajina toimivat Pyrinnön valmentajat ja edustusjoukkueiden pelaajat.

Lisätaitoharjoittelu on kaikille kohdeikäluokkiin kuuluville pelaajille avointa, lisämaksullista taitoharjoittelua. Koristaitojen lisäksi lisätaidossa harjoitellaan kehon hallintaa, tasapainoa ja silmä-käsi –koordinaatiota. Lisätaitoharjoitus on fyysiseltä kuormitukseltaan niin kevyt ettei se estä osallistumista muihin harjoituksiin samana päivänä. Lisätaitoon osallistuville junioreille tarjotaan harjoituksen yhteydessä välipala.

Lisätaitoryhmä harjoittelee Pyynikin palloiluhallissa maanantaisin (pojat) ja tiistaisin (tytöt) klo 14.30-15.30 alkaen 7.9.2015 ja jatkuen aina huhtikuun loppuun. Lisätaitoharjoituksiin osallistuminen vaatii ns. lisätaitopassin lunastamista. Lisätaitopassien hinnat ovat 120€/10 kertaa  ja 200€/20 kertaa. Lisätaitopassi on voimassa koko kauden ajan niin kauan kuin passissa  harjoituskertoja riittää.

Ilmoittautuminen lisätaitoryhmään tapahtuu ilmoittautumislomakkeen kautta. Lisätietoja antaa valmennuspäällikkö Miikka Sopanen miikka.sopanen@tampereenpyrinto.fi / 040 557 1090

 

Tervetuloa mukaan!

Leave a Comment