Adrianne Thomas ja Mollie Williams vahvistavat Tampereen Pyrintöä alkavalla kaudella

Tampereen Pyrinnön Naisten Korisliiganjoukkueen lopullinen muoto alkaa hahmottua, kun joukkue on hankkinut kaksi vahvistusta kaudeksi 2015-2016

p_logo_p

Alla päävalmentaja Roope Tähkän kommentit sopimuksista:

Adrianne Thomas:

Adrianne tuo takakentällemme sieltä viime kaudella puuttunutta laajuutta. Hän näkee kentän hyvin ja on luonteeltaan joukkuepelaaja, joka ei pakota omia ratkaisujaan. Adriannen vuoden tauko tosipeleistä näkyy varmasti vielä alkukaudesta, mutta täyteen kuntoon päästyään hän tulee ottamaan ison roolin joukkueen takakentällä.

Mollie Williams:

Aiempaa kokemusta naisten korisliigasta omaavan Mollien saaminen joukkueeseen oli tärkeää niin pelillisellä kuin henkisellä puolellakin. Mollien tulemisen myötä saimme myös roolituksemme paremmin kohdilleen, kun viime kaudella joukkueestamme uupunutta kokoa saatiin nyt kentälle lisää. Odotan Mollielta johtajuutta ja ammattimaisuutta, jonka avulla joukkueemme toivottavasti pystyy pelaamaan taas yhden rappusen verran parempaa koripalloa.

Tervetuloa seuraamaan joukkueen ensimmäistä kotipeliä Pyynikin Palloiluhallille Perjantaina 2.10. klo 19:30, kun vastassa on Forssan Alku.