Hanna Hurskainen ja Katri Menna edustavat Tampereen Pyrintöä alkavalla kaudella

Kaudella 2014-2015 Tampereen Pyrintöä Naisten Korisliigassa edustanut Hanna Hurskainen nähdään myös tällä kaudella Tampereen Pyrinnössä. Sen sijaan uusiin tulokkaisiin kuuluu takamiehen tontilla viihtyvä Katri Menna, joka siirtyy Nokialta edustamaan täksi kaudeksi Pyrintöä.

p_logo_p

Alla päävalmentaja Roope Tähkän kommentit sopimuksista:

Hanna Hurskainen: Hanna edustaa joukkueen kokenutta kaartia ja olen iloinen, että hän jatkaa pelaamistaan Pyrinnössä myös tulevana kautena. Vaikka lääkäriopintoihin kuuluvat työharjoittelut sotkevat jonkin verran Hannan kesän ja syksyn harjoittelua, niin hän korvaa sen vankalla työmoraalillaan ja esimerkillisyydellään aina silloin, kun paikalle pääsee. Pelaajana Hanna on jatkuvasti hyvässä kunnossa ja hänellä on luontainen kyky olla oikeassa paikassa. Hannan parhaimmillaan murhaavan tarkka kolmen pisteen heitto on ase joka toivottavasti aiheuttaa vastustajille murheita myös tulevalla kaudella.

Katri Menna: Katrin tulo joukkueeseen tuo meille viime kaudella puuttunutta leveyttä takamiesosastolle. Odotan Katrin olevan meille todellinen vahvistus tulevalla kaudella. Hänen avullaan saamme jaettua takakenttämme kuormitusta tasaisemmaksi, minkä pitäisi paikata yhden viime kaudella yksi suurimmista heikkouksistamme. Katrin vikkelät jalat ja nopeaälyinen pallosilmä ovat siis äärimmäisen tervetullut lisä joukkueeseemme.