Lisätaitoharjoittelua 05-syntyneille ja vanhemmille

Tampereen Pyrinnön koripallojaosto järjestää mineille (-05) ja sitä vanhemmille pelaajille lisätaitoharjoittelua kaudella 2015-2016. Valmentajina toimivat Pyrinnön valmentajat ja edustusjoukkueiden pelaajat.

Lisätaitoharjoittelu on kaikille kohdeikäluokkiin kuuluville pelaajille avointa, lisämaksullista taitoharjoittelua. Koristaitojen lisäksi Kuva1lisätaidossa harjoitellaan kehon hallintaa, tasapainoa ja silmä-käsi –koordinaatiota. Lisätaitoharjoitus on fyysiseltä kuormitukseltaan niin kevyt ettei se estä osallistumista muihin harjoituksiin tai peleihin samana päivänä.Lisätaitoharjoitukseen tulee ottaa oma koripallo mukaan.

Lisätaitoryhmä harjoittelee Tammerkosken koulun salissa sunnuntaisin klo 10.00-11.00 (pojat) ja 11.00-12.00 (tytöt) ja jatkuen aina huhtikuun loppuun. Lisätaitoharjoituksiin osallistuminen vaatii ns. lisätaitopassin lunastamista. Lisätaitopassien hinnat ovat 120€/10 kertaa  ja 200€/20 kertaa. Lisätaitopassi on voimassa koko kauden ajan niin kauan kuin passissa  harjoituskertoja riittää.

Ilmoittautuminen lisätaitoryhmään tapahtuu  ilmoittautumislomakkeen kautta.

Lisätietoja antaa valmennuspäällikkö Miikka Sopanen miikka.sopanen(a)tampereenpyrinto.fi / 040 557 1090

Leave a Comment