Energinen EBT vahvempi Pyynikillä luvuin 61-81

EBT tuli tänään selvästi kotijoukkuetta valmiimpana Pyynikille ja runnoi pelin tilanteeseen 3-14 jo ensimmäisen neljänneksen puolen välin kohdalla. Pyrinnöllä oli tänään pahoja vaikeuksia sekä puolustus- että hyökkäyspäässä. Varsinkin ensimmäisellä neljänneksellä EBT pääsi juoksemaan useita helppoja koreja, kun taas Pyrintö ei tuntunut saavan peliin mitään otetta. Pieni toivonkipinä nähtiin puoliajan jälkeen, kun Pyrintö sai kurottua hieman eroa umpeen mutta tämä ei EBT:tä horjuttanut ja ero kasvoi pian uudestaan. EBT myös heitti tänään tarkasti; Fiina Oljemark heitti hyvällä prosentilla 22 p. ja Danielle Ballard pujotteli lukuisaan otteeseen vaivattoman näköisesti Pyrinnön puolustuksen ohi tehden 24 p. Pyrinnön tehokkaimmat olivat tänään Keira Peak ja Mollie Williams. Lopputulos 61-81.

Roope Tähkä:Onnittelut EBT:lle ja erinomainen peli heiltä. Varsinkin pelin alku; olivat täysin valmiita pelaamaan ja juoksivat helpot korin meidän päähän päästen 20 p. karkuun. Sitten yritettiin loppupeli metsästää kiinni mutta aina, kun saatiin vähääkään momentumia meidän päähän, niin EBT sai aina tehtyä korin vastineeksi, jonka johdosta ei päästy enää missään kohtaa voiton syrjään kiinni. Sanoin tytöille ennen peliä, että se joukkue joka tätä peliä haluaa enemmän voittaa, niin tänään voittaa ja se joukkue, joka on aktiivisempi irtopalloissa, niin on varmasti vahvoilla. Kyllä me haluttiin voittaa mutta kaveri näytti siltä, että halusi voittoa ehkä vähän enemmän.”

Seuraavaksi Pyrintö pelaa La 19.12. Tapiolassa Honkaa vastaan. Pyynikillä naiset pelaavat seuraavan kerran Sunnuntaina 20.12. klo 13, jolloin vastassa on Catz Lappeenranta.

Plogo A3.fh11

Raportti 13.12.2015 Pyrintö – EBT

Kirjoittanut: Kimmo Hakala