Catzin rutiini liikaa Pyrinnölle syyskauden viimeisessä pelissä

Lauantaina Hongalle kärsityn kirvelevän jatkoaikatappion jälkeen Pyrintö oli saanut koottua hyvin rivinsä ja ensimmäisellä neljänneksellä joukkue saikin pidettyä pelin hyvin tasaisena. Ensimmäinen neljännes päättyikin lopulta lukemin 13-15. Sen sijaan toinen neljännes oli Pyrinnölle heikko ja ensimmäisen neljänneksen kahden pisteen tappioasema oli 5 min. Kohdalla jo 14 pistettä eikä Pyrintö enää tästä noussut. Puoliajalle mentiin tilanteessa 22-40. Kolmannelle jaksolle Pyrintö tuli hyvällä asenteella ja jakso 20-20. Viimeinen jakso kirjattiin selvästi Catzille 11-26 ja loppulukemat 53-86. Kentän pistekuningatar oli voittajien 19 pistettä heittänyt Jennifer Schlott. Laajalla rintamalla hyökkäyspäässä onnistujia keränneeltä Catziltä yksi onnistuja oli tupla-tuplan kirjauttanut Chandra Harris. Kotijoukkueelta kaksinumeroisille pisteille pääsi sentteri Mollie Williams (11/2).

Roope Tähkä, Pyrintö: Eilen oli äärimmäisen kirvelevä tappio, eilinen peli Honkaa vastaan olisi ehdottomasti pitänyt voittaa, eikä se sitten kaukana ollutkaan mutta henkisesti todella paha tappio. Ennen tätä peliä jännitti kovasti, että mitä saan joukkueesta tänään irti. Olen ylpeä siitä, että miten joukkue tähän peliin lähti. Viisikko pärjäsi oikein kivasti Catzia vastaan mutta penkeiltä tulleilla pelaajilla pallo poltti näpeissä hieman liikaa. 24 menetyksestä on aika monta sellaista mitä ei olisi tarvinnut tehdä. Siitä olen tyytyväinen, että levypallot tasattiin ja panostettiin siihen, että Catz ei pääsisi hyökkäyslevypalloihin kovin hyvin ja 10 on ihan ok määrä siinä suhteessa.

Mika Haakana, Catz: Ehdottomasti meidän paras viikonloppu mitä ollaan pelattu, puolustuspeli on ollut koko syksyn hyvää. Tämä oli 18. Peli jo ja sitten oli kahden viikon maaottelutauko eli ollaan pelattu kovempaan tahtiin kuin miesten liigassa. Siihen nähden olen äärimmäisen tyytyväinen, että on yksi tappio ainoastaan. Tänä viikonloppuna peli on ollut meillä tasapainoista molemmissa peleissä. Tänä vuonna sarja on tasaisempi, mikä erittäin hyvä asia, että on tähän suuntaan mennyt. Hyvä joukkue Pyrinnöllä ja heillä voisi olla monta voittoa enemmän.

Otteluraportti 20.12.2015 Pyrintö – Catz Lappeenranta
Kirjoittanut: Kimmo Hakala