Honka liian kova pala Pyrinnölle

Ottelu alkoi pirteästi ja molemmat joukkueet tekivät vuoron perään koreja. Ensimmäinen jakso etenikin tasaisissa merkeissä päättyen lopulta 19-19. Toisessa jaksossa Pyrinnön pallonliike pysähtyi ja hyökkäyksistä katosi ensimmäisen jakson lennokkuus. Kylmäkyytinen jakso meni Hongalle 11-25. Puoliajan jälkeen Pyrinnöltä ei löytynyt tarvittavaa potkua jakson alun onnistumisista huolimatta kuroa 14 pisteen eroa kiinni. Neljäs jakso oli lopulta muodollisuus ja ottelun päätöslukemat olivat 58-75. Pyrinnön kokoonpanossa oli pieni muutos edellisiin peleihin nähden, sillä tänään ensiesiintymisen Pyrinnön naisten joukkueessa ja Korisliigassa tekivät Ella Salminen ja Reetta-Sofia Tulkki.

 

Roope Tähkä, Pyrintö: ”Honka pelasi tänään paremmin joukkueena. Vaikka saatiin Rokkanen ja Pounds pidettyä yhteensä 14 pisteessä, niin onnistujia löytyi muilta sektoreilta. Honka puolusti aggressiivisesti ja saivat meidät pois mukavuusalueelta. Ei saatu hyökkäystä ja pallonliikettä toimimaan kuin hetkittäin.”

 

Kimmo Kujansivu, Honka: ”Meillä oli hyvä harjoitusviikko alla ja oli sellainen kutina, että ollaan tänään valmiita. Tultiin hyvin matsin alkuun, hyvä energia ja hyvä pelitilannekovuus. Niissä asioissa pitää pärjätä Pyrinnölle, jos täällä vieraskentällä meinaa voittaa. Yksi voiton avain oli se, että meille tuli laajalla rintamalla onnistumisia, eikä jääty muutaman tähtipelaajan varaan. Saatiin penkiltä leveyttä tänään.”

Katso pelin tilastot

Teksti: Kimmo Hakala

Kuva: Rami Myllymaa

naiset