Pyrinnön valmennusorganisaatio ensi kaudelle muotoutumassa

Tampereen Pyrintö on sopinut kaudelle 2016-17 nuorten päävalmentajia ja valmentajia. Pyrintö tavoittelee myös ensi kaudella SM-sarjapaikkaa kaikissa nuorten ikäluokissa, niin tytöissä kuin pojissa.

Pyrintö on tuoreen lisenssilistauksen mukaan Suomen 3. suurin koripalloseura (1.HNMKY ja 2.Honka) ja suurin pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Pyrinnön edustusjoukkue pelaa Korisliigassa ja Pyrintö II ensi kaudellakin miesten 1-divisioonassa lohko A:ssa. Naisten edustusjoukkue pelaa ensi talvena 1-divisioonaa.

-Pyrintö haluaa panostaa sekä juniorikorikseen että edustuskoripalloiluun, sanoo koripallojaoston pj. Kati Packalen. Se on jatkossakin tapa jolla Pyrinnön kaltaisen seuran kuuluu olla mukana rakentamassa pitkäjänteisesti suomalaista korista.

Kasvavat harrastajamäärät vaativat paljon tekijöitä. Pyrintö on nimennyt ensi kaudelle jo vastuuvalmentajat eri ikäluokkiin:
A-tytöt             Denis Kucevic
B-tytöt              Kati Packalen
C-tytöt              Pinja Laitinenp_logo_p
Mini 05-tytöt  Kimmo Salonen
Mini 06-tytöt   Kimmo Salonen
Mikrotytöt       Anna Salonen

A-pojat             Santeri Liljeberg
B-pojat             Tomi Koskinen
C-pojat             Kari Kilpinen
Mini 05-pojat  Mikko Virta
Mini 06-pojat  Sanna Paulavuo
Mikropojat      Jukka Raja-aho
Supermikrot   Juha Lehtinen

Heidän lisäkseen seura on tehnyt jo useita muita valmennussopimuksia ja lisää tehdään kevään ja kesän aikana.

– Valmentajillamme on sopivassa suhteessa kokemusta ja dynaamisuutta. Innostus yhdistää meitä kaikkia! Tarvitsemme kuitenkin vielä lisää valmentajia, joten ota yhteyttä jos olet kiinnostunut valmentamisesta Pyrinnössä, kehottaa Kati Packalen.

Pyrintö on valinnut päätoimiseksi valmentajaksi Juri Heinämäen. Jurin vastuulla on pelaajapolun loppupää, nuoresta koripalloilijasta aikuisurheilijaksi kasvaminen. Siihen liittyy luonnollisesti mm. urheiluakatemian aamuharjoitusten vetäminen (tytöt ja pojat) sekä kuuluminen A-poikajoukkueen valmennusryhmään.

Seuran uutena työntekijänä aloittaa 1.8.2016 pitkänlinjan pyrintöläinen Jukka ”Kössi” Raja-aho. Hänet on nimetty valmennuspäälliköksi, joka vastaa sekä tyttö- että poikakoriksen valmennuksen kehittämisestä.
– Kössi on organisaattori, jonka tehtävä on auttaa valmentajiamme kehittymään, luoda edellytyksiä  yhä jatkuvalle kasvulle ja pitää langat käsissään, kertoo Packalen.

Pyrintö katsoo tulevaisuuteen luottavaisena.
– On ihan perusteltua tavoitella ensi kaudella useampaa nuorten SM-mitalia. Miesten joukkue on ollut tämän vuosikymmenen kestomenestyjä ja naisten joukkueellemme on tehty selkeä suunnitelma jolla se ponnistaa takaisin naisten Korisliigaan lähivuosina. Lisäksi meillä on tulossa erittäin kovia ikäluokkia niin tytöissä kuin pojissa, joten luottamukselle on aihetta, sanoo pj. Kati Packalen.

Yhteystiedot:

Koripallojaoston pj. Kati Packalen puh.  0406735614  kati.packalen(a)tampereenpyrinto.fi

Valmennuspäällikkö Jukka Raja-aho puh. 0400833058 jukka.raja-aho(a)tampereenpyrinto.fi