Kaikki ikäluokat SM-sarjoihin

Pyrintö on HNMKY:n kanssa ainoa seura Suomessa joka onnistui saamaan joukkueensa nuorten kaikkien ikäluokkien SM-sarjoihin.

Syksyn tärkeimmät pelit menivät odotetun hienosti, kun kaikki neljä ikäluokkaa selvittivät tiensä SM-sarjaan, maan 10 parhaan joukkoon.

A-tyttöjen I-joukkueen ratkaiseva karsintaturnaus pelattiin Salossa, jossa vain Lappeenrannan Catz pystyi antamaan vastuksen. Niin ikään SM-sarjaan selvinnyt Catz taittui vain 3 pisteen erolla (58-55), mutta muut pelit olivat selviä ja piste-ero vaihteli 19-106 pelin välillä. A-tyttöjen II-joukkue karsiutui.
Koska naisten 1-div joukkueemme on vahvasti A-tyttöpitoinen, tytöt saavat sieltäkin reilusti peliaikaa, pystymme tarjoamaan hyviä pelejä kaikille mukana oleville pelaajille. Lisäksi peliminuutteja saa naisten 2-divarin joukkueesta.

A tytöt SM sarjaan
A-poikien esitys karsinnoissa Tammelassa oli erinomainen. Pienin voitto oli 17 pistettä (Muki1 vastaan)  ja peli näytti oikein hyvältä. Pallo liikkui ja kaikki tekivät töitä yhteiseen pottiin. Hyvin kuvaavaa oli, että vaikka useampi potentiaalinen I-joukkueen pelaaja oli II-joukkueen mukana, se pystyi viimeisestä pelistä lähettämään vielä Reda Bellagnaouin ja Mikko Nurmen miesten 1-divarijoukkueen mukaan Lahteen. Muut äijät vaan paransivat peliään, kun haastetta tarjottiin.
A-poikien II-joukkue karsiutui, mutta Pyrinnön laajan ohjelman ansiosta, paikat niin miesten 1-divarissa kuin 2-divarissa sekä A-poikien alueen sarjassa, meillä on edellytykset tarjota mielekkäitä ja kehittäviä pelejä kaikille.

B-tytöt ja B-pojat jyräsivät yhtä ylivoimaisesti omiin SM-sarjoihinsa. Lisäksi molemmat hoitivat paikan myös valtakunnalliseen B-juniorien 1-divisioonaan, joten Pyrinnön tulevaisuus näyttää hyvältä. B-junnuissa niin tytöillä kuin pojilla on varmasti mitalinkiilto silmissä.

C-ikäisten karsinnat käydään syksyn aikana alueellisena sarjana, jonka jälkeen keväällä siirrytään valtakunnalliseen sarjaan, joka huipentuu lopputurnaukseen Kisakalliossa toukokuussa. Pyrinnöllä on myös C-ikäisissä hyvät mahdollisuudet lopputurnaukseen, jopa mitaleillekin asti.
Antti Lehtisaari omissa korkeuksissaan