Aikuisten koriskoulu

Haluaisitko pelata koripalloa, mutta jäät aina miettimään, että riittävätkö taidot lajin harrastamiseen. Tarjolla on aikuisille kurssi, jossa käydään koripallon perusteet läpi kädestä pitäen. Olitpa siis pätkä tai pitkä, lajista kiinnostunut, tässä on juuri oikea kurssi sinulle.

Syyskuussa 2018 jatkuu jälleen aikuisten koriskoulu sunnuntai-iltaisin. Koriskoulu kokoontuu yhteensä 12 kertaa.

Tämän jälkeen seuraava aikuisten koriskoulu alkaa tammikuun 2019. Toimii vaikka joululahjaideana.

Harjoituspaikka ja aika

Aikuisten koriskoulua pidetään Juhannuskylän koululla, Tammerkosken koulutalolla (Rautatienkatu 3-5). Koulu alkaa su 9.9.2018 klo 18.30-20.00. Koulua on tuosta eteenpäin joka sunnuntai kun koulun salivuoro on käytettävissä. Tarkat päivämäärät ilmoitetaan elokuussa kun salivuorot on lukittu. Koulun vetäjänä toimii ”loistavaa palautetta saanut” Jussi Pärssinen.

Kenelle

Aikuisten koriskoulu on tarkoitettu koripallosta kiinnostuneille aikuisille, joilla ei ole aiempaa koripallotaustaa (koulukoripalloa / lasten harrastusta lukuun ottamatta) . Koriskoulu antaa mahdollisuuden kokeilla uutta lajia aikuisiällä. Kurssi jälkeen osaat koripallon perusteet. Jos kiinnostusta löytyy tämän jälkeenkin, kurssi antaa valmiudet siirtyä Pyrinnön harrastekorisryhmiin. Harrastekorisryhmiin siirtyminen ei ole välttämätöntä, mutta kuitenkin mukava vaihtoehto jatkaa koripalloharrastusta hyvässä seurassa.

Hinta

Aikuisten koriskoulun hinta on 150 euroa/12 kertaa.

Maksu sisältää harjoitukset, P-fanivarusteen ja kaksi vapaalippua miesten Korisliigan otteluihin. Koriskoulu on mahdollista maksaa myös erilaisilla kulttuuri- ja liikuntaseteleillä. Seteleiden/korttien sopivuus tarkistettava etukäteen Sailalta.

Osallistujilla on syytä olla oma voimassaoleva tapaturmavakuutus. Aikuisten koriskoulu laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tästä linkistä ( kaavake)

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta kaksi viikkoa ennen kurssin alkua, eli viimeistään 26.8.2018 Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen veloitetaan 50 % kurssimaksusta. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta terveydellisistä syistä.

Mikäli ilmoittautumista ei peruta, eikä kurssille osallistuta veloitetaan koko kurssin hinta. Ilmoittautumisen voi perua sähköpostilla osoitteeseen: saila.asumaniemi(a)pyrinto.fi

Tiedustelut
Aikuisten koriskoulua koskevat tiedustelut jussi.parssinen(a)gmail.com ja saila.asumaniemi(a)pyrinto.fi

Huom!
Pelikokemusta omaaville on tarjolla aikuisten harraste- ja alemman sarjatason joukkueita. Joukkueista lisätietoa joukkueet-sivustolla. Tiedustelut annika.takala(a)tampere.fi (naiset), jukkat.keranen(a)gmail.com (miehet) tai saila.asumaniemi[a]pyrinto.fi (kaikki)

 

Ilmoittaudu kaudelle 2018-2019