Aloittavien koripallokoulu

Plogo A3.fh11

Kenelle

Aloittavien koripallokoulu on tarkoitettu lähinnä vuosina  2006, 2005 ja 2004 syntyneille tytöille ja pojille, joilla ei ole vielä aiempaa kokemusta koripallon harrastamisesta. Koriskoulussa käydään läpi koripallon alkeita ja perussääntöjä.

 

Milloin

Paikka ja aika syyskuun 2018 alussa alkavalle koululle ei ole vielä selvillä. Joku arki-ilta (ti, ke tai to) lähellä keskustaa olevassa koulussa aikavälillä  klo 17.00-20.00 1.5 tuntia. Kouluun voi liittyä mukaan pitkin kautta.

 

Varustus

Koulua varten tarvitaan sisäliikuntavarusteet, T-paita+shortsit, hyvät sisäpelitossut, vesipullo ja pallo kokoa 6. Pallo ei ole ensimmäisillä kerroilla välttämätön; ohjaajalla on muutamia palloja, niin että alkuun pääsee.

 

Koulun vetäjä

Koulun vetäjänä toimii Mikko Pitkänen, puh. 040 572 7309, sähköposti mzpitkan@hotmail.com

 

Koulun hinta

Koulu maksaa 100 eur/ syyskausi ja 100 eur/kevätkausi.

Maksu sisältää valmentajan vetämät harjoitukset. Harrastajille luvassa myös joku Pyrintö-tuote sekä 2 pääsylippua Pyrinnön korisliigajoukkueen kotipeleihin Pyynikin palloiluhallille.

Kaksi ensimmäistä kertaa ns. maksuttomia tutustumiskertoja. Tämän jälkeen maksu suoritetaan harjoituksissa jaettavan tiedotteen mukaiselle tilille.

 

Miten jatkuu

Koriskoulu on hyvä perusta varsinaiseen ikäryhmäjoukkueeseen siirtymistä varten. Siirtyminen voi tapahtua kauden aikana tai vuoden vaihteessa. Koulua voi käydä koko kaudenkin.

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Lisätiedot: Mikko Pitkänen, sähköposti mzpitkan@hotmail.com  tai Saila Asumaniemi, sähköposti saila.asumaniemi@pyrinto.fi

 

Ilmoittautuminen aloittavien koriskouluun kaudella 2018-2019.