Seuraava kotiottelu sunnuntaina 8.12.2013 klo 17:00 Pyynikin palloiluhallissa. Vastassa BC Nokia.

NELJÄNNES TAKANA - DIVARIN MIETTEITÄ (22.11.2013)

Divisioona A on alkanut jotakuinkin odotetusti kärjen osalta. Helsingin nimihirviö Seagulls lentelee korkeimmalla japerässä seuraa naapurikaupungin BC Nokia, joka on myös tehnyt divaritasolla kovia hankintoja mm. Harjula & Ahvenniemi sekä kaksi jenkkiä. Muuten on ollut tasaista kolmannen ja seitsemännen eroa on vain 2 voittoa.
Seagulls on voittanut kaikki ottelunsa ja joukkue puksuttaa varmasti kohti kevättä. Joukkue on melko tasapainoinen kokonaisuus. Tahtipuikkoa heiluttaa kenties koko sarjan paras pelaaja Josh Gonner 25,22p/ottelu.
Lue lisää..

PYRINTÖ2 VOITTI PORVOON TARMON (20.11.2013)

Porvoon tarmo jäi jalkoihin Tampereella lukemin 82 - 64. Ottelu oli lähes koko ajan kotijoukkueen hallinnassa. Pyrintö sai jo ensimmäisellä neljänneksellä tasaisen alun jälkeen hyvän otteen pelistä. Ensimmäinen neljännes meni Pyrinnölle lukemin 24 - 15. Toisella neljänneksellä ero oli suurimmillaan jo Anzuluni viimeistellä eron 17 pisteeseen 43 - 26. Puoliajalla kotijoukkue johti 44 - 29.
Kolmas jakso oli hieman nihkeätä pelaamista. Tarmo sai jenkkikolmikkonsa avulla hieman otetta pelistä. Jakson loppupuolella kotijoukkueen hyvä puolustuspeli repesi ja hyökkäykseen tuli huolimattomattomuutta.
Lue lisää..

TAPPIOT OULUSTA YNNILLE JA HESINGISTÄ SEAGULLSEILLE (17.11.2013)

Oulussa käytiin tiukka vääntö kotijoukkue Ynniä vastaan, joka viimeisellä neljänneksellä kääntyi isäntien 80 - 74 voittoon.

Helsingissä Seagullsit ottivat helpohkon voiton surkeasti heittäneestä tamperelaisista. Vain Yannick Anzulunin 25/16 hyvällä heittopelillä pysyttiin 15 minuuttia ottelussa mukana. Helsinkiläiset ottivat ansaitun voiton lukemin 85- 57.

PYRINTÖ2 HAKI VOITON FORSSASTA (17.11.2013)

Pyrintö2 haki kaksi sarjapistettä Forssasta torstai-iltana pelatusta ottelusta lukemin 68 - 85.
Ottelun alusta lähtien kuskin paikalla oli vierasjoukkue. Ensimmäinen neljännes oli suuntaa näyttävä. Vieraat karkasivat lukemiin 14 - 25. Sama tahti jatkui läpu ottelun . FoKoPosta rynni esiin väkivahva Corey Abricrombie, jonka huikea saldo oli 31/28 (15 hyökkäyspään levypalloa). Kun muut forssalaiset saatiin pidettyä aisoissa, niin voitto ei oikeastaan ollut uhattuna.
Neljännellä neljänneksellä kotijoukkue honautui tilanteeseen 61 - 65, mutta Yannick Anzuluni ja Topias Palmi upottivat heittoja sisään ja lukemat olivat nopeasti 62 - 73.
Lue lisää..

BC NOKIA VEI PAIKALLISVÄÄNNÖN (04.11.2013)

Pyrinnön kehitysjoukkueen totaalisen surkea ensimmäinen neljännes antoi evaimet voittoon kotijoukkueelle. Tilanteesta 9 - 5 kotijoukkue meni Joni harjulan johdolla lukemiin 19 - 5. Muutenkin Joni näytti osaamistaan ja upotteli heittoja sisään kovalla prosentilla. Vierailijoista vain Yannick Anzuluni piti Pyrintöä pelissä mukana. Nokia surffaili ensimmäisen neljänneksen helposti lukemiin 30 - 12.
Toisen neljänneksen alkuun Yannick pisti palloa koriin kaventaen eron lukemiin 34 - 22.
Nicholas Pederson jatkoi Harjulan ohella hyviä otteita ja ero kasvoi uudestaan lukemiin 48 - 30.