Seuraava kotiottelu sunnuntaina 8.12.2013 klo 17:00 Pyynikin palloiluhallissa. Vastassa BC Nokia.

DIVARIKAUSI KÄYNNISTYI TAPPIOLLA PORVOOSSA (05.10.2013)

Pyrintö2 kärsi vajaamiehisenä tappion kotijoukkue Porvoon Tarmolle lukemin 85 - 74 (38 - 28)
Osa avainpelaajista oli Ruotsissa liigajoukkueen mukana ja sellu Liljeberg vielä loukkaantumisen vuoksi poissa riveistä.
Ottelu alkoi Topia palmin näytöksellä ja verailijat siirtyivät johtoon lukemin 2 - 12 Palmi tehtaillessa 9 pistettä. ottelu tasoittui ensimmäisen neljänneksen kuluessa ja ja toiselle neljännekselle siirryttiin lukemissa 18 - 20.
Toinen neljännes lulki sen sijaan kotijoukkueen merkeissä lukemiin 38 - 28. Isänyien tahtipuikkoa heiluttivat jenkki Cox ja hyvin pelannut Joel Heinikoski.
Kolmannen jakson alku oli jälleen pyrintöläisten heiniä. Lassi Kilpisen vahvoilla otteilla ero oli nopeasti lukemissa 38 - 36. sen jälkeen isännärt veivät peliä muutaman pisteen johdossa. Neljännen jakson alkaessa tilanne oli lukemissa 62 - 54.
Viimeisellä neljänneksellä rutinoidumpi kotijoukkue piti pintansa nuorta Pyrintöä vastaan. Vaikkakin kilpisen veljekset Lassi ja Justus saivat vieraiden peliin hieman pirteyttä, ei se kuitenkaan riittänyt pisteiden nappaamiseen. Voitto kotijoukkueelle lukemin 85 - 74.
Pyrinnön paras pelaaja oli Lassi Kilpinen 15/3, joka palkittiin parhaana pelaajana. Topias Palmi 19/7 ja Justus Kilpinen 16/8 olivat muut kaksi numeroisille päässeet pelaajat. Hieman jäi parannettavaa, mutta toki joukkueeseen saadan lisää pelaajia jo seuraavaan peliin.