Seuraava kotiottelu sunnuntaina 8.12.2013 klo 17:00 Pyynikin palloiluhallissa. Vastassa BC Nokia.

BC NOKIA VEI PAIKALLISVÄÄNNÖN (04.11.2013)

Pyrinnön kehitysjoukkueen totaalisen surkea ensimmäinen neljännes antoi evaimet voittoon kotijoukkueelle. Tilanteesta 9 - 5 kotijoukkue meni Joni harjulan johdolla lukemiin 19 - 5. Muutenkin Joni näytti osaamistaan ja upotteli heittoja sisään kovalla prosentilla. Vierailijoista vain Yannick Anzuluni piti Pyrintöä pelissä mukana. Nokia surffaili ensimmäisen neljänneksen helposti lukemiin 30 - 12.
Toisen neljänneksen alkuun Yannick pisti palloa koriin kaventaen eron lukemiin 34 - 22.
Nicholas Pederson jatkoi Harjulan ohella hyviä otteita ja ero kasvoi uudestaan lukemiin 48 - 30. Sellu Liljeberg kavensi eron lukemiin 48 - 34.
Kolmannen jakson ero pysyi 11 - 15 välissä. Anzulunin huippuotteilla ero kaventui lukemiin 60 - 49. Kolmannen jakson lopussa ero oli 13 pistettä70- 57. Nokialta vedossa oli Pedesrson. Harjulan pistetehtailu tyrehtyi. Samoin Pyrintö sai pidettyä Baileyn hyvin aisoissa.
Neljännen jakson BC Nokia piti 10 pisteen etumatkan. Suurimmillaan ero oli 88 - 72 ja pienimmillään 88 - 80. Loppunumerot Nokialle 91 - 82.
Kentän ylivoimainen hahmo oli huippupelin pelannut Yannick Anzuluni 41/14/6r/2t. Nokialta paras oli Pederson 28/9, joka missasi vain yhden pelitilanneheiton.
Vaikka Nokia veikin ottelun, niin pyrintöläiset juniorit tekivät ottelusta mielenkiintoisen. Sellu Liljebergin 8/2 johdolla Myllyniemet, Kilpiset tekivät hyvää työtä kentällä .