Seuraava kotiottelu sunnuntaina 8.12.2013 klo 17:00 Pyynikin palloiluhallissa. Vastassa BC Nokia.

PYRINTÖ2 VOITTI PORVOON TARMON (20.11.2013)

Porvoon tarmo jäi jalkoihin Tampereella lukemin 82 - 64. Ottelu oli lähes koko ajan kotijoukkueen hallinnassa. Pyrintö sai jo ensimmäisellä neljänneksellä tasaisen alun jälkeen hyvän otteen pelistä. Ensimmäinen neljännes meni Pyrinnölle lukemin 24 - 15. Toisella neljänneksellä ero oli suurimmillaan jo Anzuluni viimeistellä eron 17 pisteeseen 43 - 26. Puoliajalla kotijoukkue johti 44 - 29.
Kolmas jakso oli hieman nihkeätä pelaamista. Tarmo sai jenkkikolmikkonsa avulla hieman otetta pelistä. Jakson loppupuolella kotijoukkueen hyvä puolustuspeli repesi ja hyökkäykseen tuli huolimattomattomuutta. Porvoo rankaisi nopeasti ja ero kaveni lukemiin 58 - 55.
Neljäs jakso alkoi Porvoon kaventaessa ottelun enää pisteeseen 58 - 57. Mutta sen jälkeen tilanne rauhoittui ja seuraavan noin kolme minuuttisen jakson Pyrintö naulasi 10 - 0. Topias palmi ja Michael Myllyniemi upottivat kaksi peräkkäistä kolmosta sisään avittaen Pyrinnön irtiottoa.
Sama tahti jatkui jakson loppuun asti. Toni Savino tuli penkiltä ja esitti uskomattoman kovan puolustuspään esityksen pysäyttäen porvooliasten pelinrakentelun täysin.
Pyrintö2 otti tärkeän voiton vierailijoistaan.
Ottelun hahmo oli Topias palmi 26/8, joka oli porvoolaisille lähes pitelemätön. Topias ajoi korille voimakkaasti sekä heitti hyvällä prosentilla neljä kolmosta sisään. Toinen voimahahmo oli jälleen hyvän ottelun pelannut Yannick Anzuluni 20/11/5r. Tuomas Sukanen 14/5 palasi sairastelujen jälkeen parketille huippuesityksellä. Koko joukkue ansaitsee ison kiitoksen erinomaisesta puolustuspelaamisesta.