Rullaluisteluopetus

Pyrintö on saanut käyttöönsä joksikin aikaa Luisteluliiton kokeilu- ja kurssiluistimia. Ne ovat matalakenkäisiä kilparullaluistimia, kiskot 4 x 90 mm tai 4 x 100 mm. Tällä hetkellä löytyy koot 33, 35, 36, 37, 38, 39, 41, 44 ja 45. Tervetuloa vain kokeilemaan näillä luistelua tai saamaan opetustakin! Opetushinnat samat kuin pikaluistelussa.

Pyrinnöllä on omia vanhoja harrastajalainavälineitä (luistimia, suojia) joitakin kokoja. Niilläkin saa kokeilla luistelua, omalla vastuulla. Käytettävissä on myös ollut muutama pari  omia kilparullaluistimia, jotka on vuokrattu  30 – 50 euron kausihintaan.

Rullaluistelukurssi aloittelijoille ja jo jonkin aikaa luistelleille on ollut suunnitelmissa, mutta rullaluisteluradan puuttuminen Tampereelta vaikeuttaa kurssien ja harjoitusten pitämistä. Mutta jokainen opetuksesta kiinnostunut voi ottaa itse yhteyttä meihin, alempana yhteystietoja. Sovitaan opetuksesta ja opetuspaikasta aina erikseen. Mahdollisia opetuspaikkoja ovat Ratinan rannan kvl-väylä, Lentolan kartingrata ja Saarenmaantie Kangasalla. Myös Hakametsän jäähallin ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pysäköintialueita voi yrittää käyttää.

Pikarullaluisteluopetusta pitemmälle ehtineille luistelijoille järjestetään tänäkin kesänä. Opettajana aina huippuluistelija. Opetuksesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Sirpa Grönbergiin, puh. 040 7698561.

Sauvarullaluistelu
Pyrinnössä on sauvarullaluistelun harrastajia ja SM-tason kilpailijoita. Sauvarullaluisteluun Tampereella on jokseenkin yhtä hyvät mahdollisuudet kuin muuallakin. Tervetuloa Pyrintöön harrastamaan ja saamaan tarvittaessa ohjausta sauvarullaluistelussa! Ohjausta voi kysellä Kari Vuoriselta, puh. 0400 830997, tai Timo Markkulalta, puh. 050 3851906.