Oravapolun harjoitukset

Oravapolun kesäkauden harjoitukset 2017

Kesäkausi alkaa torstaina 6.4. kello 18 Kaupin urheilupuiston vanhalta huoltorakennukselta. Tervetuloa sekä uudet että edellisvuodesta jatkavat  mukaan harjoituksiin!

Kesäharjoituksissa kaikki ryhmät kokoontuvat samanaikaisesti oman ikäluokan harjoitukseen. Useimmiten harjoitusajankohta on torstai kello 18-19.30. Metsäkoululla ohjattu harjoitusaika on kello 18-19. Ryhmien sisällä jakaudutaan edelleen pienryhmiin. Oravapolun ajantasaiset harjoitustiedot ilmoitetaan suunnistusjaoston kalenterissa.

Oman ryhmän ohjattujen harjoitusten lisäksi oravapolkulaisilla on mahdollisuus omatoimisesti osallistua kaikkiin seuran muihin harjoituksiin, jotka myös löytyvät kalenterista. Suunnistusmahdollisuuksia on Tampereen seudulla lähes joka päivälle: seuran omat harjoitukset, seurojen yhteisharjoitukset, kuntosuunnistukset ja kilpailut. Seuraa kalenteria ja keskustelupalstaa tai kysy tapahtumista ryhmän ohjaajilta!

Oravapolkuikäisille eli 4-13-vuotiaille suositellaan runsasta liikunnan määrää joko omatoimisesti tai osallistumalla muiden lajien toimintaan. Usean lajin harrastaminen suunnistuksen lisäksi tuo monipuolisuutta liikunnalliseen kehitykseen. Suunnistuksen lajiperheessä on kesäsuunnistuksen lisäksi mahdollista harrastaa esimerkiksi pyöräsuunnistusta ja hiihtosuunnistusta.

Oravapolun ohjelma kesä 2017

Harjoitukset ovat klo 18.00-19.30 (Metsäkoulu 18.00-19.00) ellei toisin ilmoiteta.

Seurojen yhteisharjoitukset 11-16-vuotiaille

YH-harjoitukset ja niiden teemat löytyvät omalta sivultaan.

OPK-Kuva21


 

Talvikauden harjoitukset

Oravapolun talviharjoituskausi on lokakuun puolivälistä maaliskuun loppuun. Harjoitusryhmät toimivat ikäluokittain tulevan kesäkauden mukaan. Talvikaudella ohjelmassa on saliharjoituksia (MeKaKo perjantaisin, Taitokoulu maanantaisin), sählyä (lauantaisin) ja suunnistusta (keskiviikkoisin). Tarkempi aikataulu selviää syksyllä.

Harjoituksiin voi tulla tutustumaan ympäri vuoden!

Kaikki tapahtumat ovat kalenterissa, josta näkee mm. koulujen loma-aikojen aiheuttamat poikkeamat harjoituksissa. Valitse Tapahtumaluokaksi haluamasi ryhmä (esim. Kompassikoulu).

Viikko-ohjelma (2017-2018)

Metsäkoulu (4-6-vuotiaat) s. -12, -13, -14:

OPK-Kuva17Saliharjoitus sisältäen monipuolista liikunnallista toimintaa suunnistusteemalla. Varusteena sortsit, paita ja sisäpelikengät.

Paikka: Sammon lukio
Aika: perjantaisin klo 18.30-19.30

Karttakoulu (7-8-vuotiaat) s. -11, -10:

Saliharjoitus sisältäen monipuolista liikunnallista toimintaa suunnistusteemalla. Varusteena sortsit, paita ja sisäpelikengät.

Paikka: Sammon lukio
Aika: perjantaisin klo 18.30-19.30

Kompassikoulu (9-10-vuotiaat) s. -09, -08:

Saliharjoitus: Kartanluku- ja lihaskuntoharjoittelua
Paikka: Sammon lukio
Aika: perjantaisin klo 18.30-19.30

OPK-Kuva15Suunnistus- ja juoksuharjoitus maastossa ja poluilla
Aika ja paikka: ilmoitetaan kalenterissa
Varustus: Säänmukainen lenkkivaatetus, karttamuovi, kompassi, otsalamppu

Taitokoulu (11-13-vuotiaat) s. -05, -06, -07:

Saliharjoitus: lihaskuntoa ja karttaharjoittelua
Paikka: Sammon lukio
Aika: maanantaisin klo 17.00-18.30

Suunnistus- ja juoksuharjoitus maastossa ja poluilla:
Aika ja paikka: ilmoitetaan kalenterissa viikoittain
Varustus: Säänmukainen lenkkivaatetus, karttamuovi, kompassi, otsalamppu

Omatoimiharjoituksena kaikki seuran harjoitukset kalenterin mukaan. Tiedotus kalenterin lisäksi Keskustelu- ja tiedotuspalstalla: Yleinen, Jäsenille ja Taitokoulu 11-13 v -palstat.

Oravapolun sählyvuoro

Oravapolun sählyvuorolle voivat osallistua kaikki oravapolkulaiset.
Paikka: Linnainmaan koulu, Linnainmaankatu 12
Aika: lauantaisin klo 16:45-17:45

 

Lisätiedot

  • Oravapolun valmennuskoordinaattorit Teija Liponkoski (teija.liponkoski[at]gmail.com, p. 040 7647683) ja Jarno Riikonen (jarno.riikonen[at]fimnet.fi, p. 050 4005235).
  • Ryhmien vastuuvalmentajat