Yhteistyökumppanit

Decens

Decens Oy on tamperelainen kokonaan työntekijöidensä omistama IT-ulkoistuspalveluja tarjoava yritys. Yhtiö tunnetaan joustavuudestaan, erinomaisesta palvelusta ja korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Yhtiö työllistää yli 60 asiantuntijaa viidellä eri paikkakunnalla.

Decens kantaa huolta yhteiskuntamme hyvinvoinnista ja erityisesti sen tulevaisuudesta. Yhtiö haluaa pysyä suomalaisena ja olla osaltaan vaikuttamassa työpaikkojen pysymiseen kotimaassamme. Yhteiskuntavastuullisuus näkyy myös siinä, että Decens panostaa vuosittain merkittävän summan rahaa nuorten hyvinvoinnin ja harrastustoiminnan tukemiseen sekä kilpaurheiluun.

Grano

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja.

Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa printti- ja digitaalisissa kanavissa.

Grano palvelee 26 paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Konsernissa työskentelee lähes 1000 ammattilaista, ja sen liikevaihto on yli 140 miljoonaa euroa.

Kauppi Sports Center

Kauppi Sports Center on Suomen monipuolisin ja suurin liikuntakeskus Kaupin Urheilupuiston kupeessa Tampereella. Meiltä löytyy kaikki tämä:

Upea Well Gym kuntosali, kolme monitoimikenttää, kuusi sulkapallokenttää, taitoharjoittelutila, ryhmäliikuntatila, ravintola- ja kahvila, useita muunneltavia neuvottelutiloja, kaksi saunakabinettia, 1000 hengen katsomo sekä toukokuussa 2018 avautuva Trampolin Park Elämyskeskus

Käringsund

Käringsund on idyllinen saaristokylä Ahvenanmaan länsipuolella Eckerössä. Ihastu harmaiden ranta-aittojen rivistöön venesatamassa ja heittäydy saariston lapseksi itämeren kauneimmissa maisemissa: ei ollut sattumaa, että ohjaaja Olle Hellbom kuvasi Astrid Lindgrenin “Saariston lapset” –televisiosarjaa myös juuri Käringsundissa.

Meillä majoitut mukavasti, maistelet kauden makuja ja Itämeren antimia sekä voit pulahtaa mereen tai lämmitettyyn uima-altaaseen, ja halutessasi kylpeä puulämmitteisessä paljussa rantakalliolla. Hiekkakakkuja ja auringonpalvontaa meillä harrastetaan pitkällä kauniilla hiekkarannallamme. Voit vuokrata meiltä esim. kanootin tai polkuveneen sekä pelata minigolfia, tennistä tai rantalentopalloa. 

Noname

noname on vuonna 1999 perustettu urheiluvaatteiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin keskittyvä yritys.

noname tarjoaa seuroille kattavan valikoiman maastohiihto-, yleisurheilu-, suunnistus ja pyöräilyvaatteita asiakkaiden toivomilla väreillä ja designeilla.

Viime vuosina myös useiden muiden lajien seurat sekä yritykset ovat löytäneet nonamen monipuolisen valikoiman seura- ja tai yritysimagon nostamiseen.

Pirkanmaan jätehuolto

Pirkanmaan Jätehuolto Oy on 17 kunnan omistama yhtiö, jonka tehtävä on tuottaa kunnille lakisääteisesti kuuluvat jätehuollon palvelutehtävät. Palveluverkostoon kuuluvat kilpailutettu jätteenkuljetus, aluejäte- ja ekopisteet, paikalliset jäteasemat sekä Koukkujärven ja Tarastenjärven jätteenkäsittelykeskukset. Verkostoa täydentävät muun muassa Repe&Romu -kierros sekä jätehuollon palveluneuvonta.

Redicom

Redicom Oy on liiketoiminnan ja IT:n välisen kuilun alueella toimiva korkean osaamisen konsultointitalo. Erilaisten prosessien kehittämisen ja järjestelmäintegraation kautta tapahtuva ajantasaisuus toimii erityisesti yritysturvallisuutta parantavien liiketoimintamallien toteuttajana.

Tarjoamme ainutlaatuista osaamista eritasoisiin asiakasprojekteihin, joissa laaja-alaisuus sekä useissa Asiakashankkeissa karttunutta osaamista voidaan hyväksikäyttää aina IOT-maailmasta liiketoiminnan IT-prosessien kehittämiseen.

Rakennusrasti

Tampereen Maalaamo

Tampereen Maalaamo Oy on ammattitaidostaan tunnettu maalaus- ja saneerausliike, jonka perinteet alkavat vuodesta 1955.

Yhtiön kotipaikka on Tampere ja toiminta-alue keskittyy pääasiassa ympäristöseutuun, mutta tarvittaessa suorittamme urakointia myös muualla Suomessa.

Teräselementti

Teräselementti Oy on vuonna 1964 perustettu perinteinen suomalainen perheyritys, jonka menestys perustuu korkean osaamisen ketterään hyödyntämiseen.

Yrityksemme tarjontaan kuuluvat teräshallit, teräsrungot, toimitilat, julkisivu- ja lasirakenteet sekä julkisivutuotteet. Luotamme omaan ammattitaitoiseen henkilökuntaamme niin suunnittelussa, valmistuksessa kuin asennuksessakin. Toteutamme vaativatkin julkisivusaneeraukset kustannustehokkaasti kokonaispalveluna.

 

Tilausliikenne Atro Vuolle

Tilausajot korkeimmassa laatuluokassa. Tampereen laadukkain kalusto ja erinomainen palvelu.

https://www.atrovuolle.fi/